Új információk is napvilágot láttak az új Tachankát bemutató trailerben

Új információk is napvilágot láttak az új Tachankát bemutató trailerben

Első körben a teszt szerveren lesz elérhető az új, átdolgozott orosz operátor.

Az eddig ismert mémkirály halott, és egy új, minden eddiginél kíméletlenebb Tachanka született.

Ahogyan azt megírtuk tényleg megérkezett az átdolgozott Tachanka a játékba, azonban egy kisebb csavarral, hiszen először a teszt szerveren érhető csak el. Ennek apropóján kiadtak egy utolsó trailert az orosz operátorhoz, amelyben új részletek is kiderültek róla. Kezdjük gyorsan azzal, hogy minden bizonnyal véget ér a mém korszak, mivel az eddig csak lepakolható gépágyúját mostantól kézben cipelheti, és így inkább hasonlít egy orosz Schwarzeneggerre, aki nem kíméli az ellenfeleit. A gyorstüzelésű fegyver elől nem lesz egyszerű megmenekülni, hiszen 71 golyó található a tárban, és a soft falakat, valamint a gyengébb környezeti elemeket is képes darabokra szedni. Aztán ott van a különleges gránátvetője, a Shumikha Launcher, amely egymás után öt darab gránátot tud kilőni. Ezek a töltények pattogni tudnak, így biztonságos helyről lehet osztani az áldást. Területet és bejáratokat lehet védeni vele, hiszen egy gránát nem kis lángtengert hoz létre.

A legkomolyabb újdonság pedig, hogy Zofiához hasonlóan, megkapta a Withstand képességet, tehát képes felszedni magát a földről. Egyébként a teljes felszerelésébe beletartozik még egy submachine gun, illetve kétféle pisztoly közül lehet választani. Továbbá szögesdrót vagy a riasztó berendezés (proximity alarm) egyikét is magával cipelheti.

Első ránézésre talán egy kicsit erősnek tűnhet, hiszen egy durva gépágyú mellett még képes lassítani is az ellenfeleit, és ha minden kötél szakad, akkor rázúdítja a betolakodókra a földi poklot. Nem véletlen tehát, hogy a fejlesztők előbb azt szeretnék, ha előbb alaposan leteszelné a közösség a megújult operátort, és csak utána kerülne be az éles körülmények közé.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!