A FIFA 21-es Carlo Ancelotti igazi mém lett a játékon belüli kinézete miatt

A FIFA 21-es Carlo Ancelotti igazi mém lett a játékon belüli kinézete miatt

Nagyon nehéz elhinni, hogy ezt teljesen komolyan gondoltaz EA Sports, szóval a minimum, hogy kijárna a mesternek egy frissített verzió.

Az everton menedzsere Carlo Ancelotti is megújult a FIFA21-ben, bár nehéz elhinni, hogy bármiféle scannelést hajtottak végre rajta, sőt talán még friss fotót sem nagyon néztek meg róla. Legalábbis ez szűrhető le a látottakból, mert nem nagyon tudja feldolgozni szó nélkül senki a kinézetét. Fura lenne, ha egy ilyen alak mászkálna a gyep szélén, mikor biztatná a csapatát és instrukciókat osztogatna. Ahogyan a Premier Leagueben ténykedő sok más vezetőedző esetében, köztük Jose Mourinho, Jurgen Klopp és Pep Guardiola, úgy Ancelottinál is arra törekedtek, hogy azért hasonlítson az arca az új részben a valódi önmagához. Valami azonban nagyon félrement, és ha már egy ilyen kvalitású embert is megjelenítenek a játékban, akkor azért illene jobban odafigyelni. Gyorsan kiderült azonban, hogy ez sokaknak feltűnt, és nem kellett sok idő a megosztásokhoz, ezáltal pedig az olasz szakember a sorozat egyik legnagyobb mémjévé vált. Fogalmazzunk úgy, hogy nem érdemes vizet inni a kép megtekintése közben: Nem csak a rajongók világítottak rá erre a dologra, többek között például az ESPN FC is megragadta az alkalmat és összehasonlította az in-game arcot a tulajdonosával. Mondhatni köszönőviszonyban sincsenek egymással.

Nagyobb darab, dühösebb, szóval ez így egyáltalán nem a bájos olasz pontos ábrázolása.

Reakciók

Az első kép felbukkanása óta pörög rajta a közösség, meg persze csodálkoznak, hogy 2020-ban ilyen arc ábrázolás, hogy fordulhat elő. Aztán jöttek a mixek és a hasonlítgatások, kire hajaz a játékban látott figura a valóságban. Az ötletek között ott volt Paul Hollywood, a Great British Bake Off-ból. Hollywood szoros kapcsolatban áll Merseyside-tal is, aki Wallasey-ben született és a Liverpool örökös szurkolójának számít egyébként.

Majd jött az ESPN UK, és a következőket tette közzé, miután rátettek egy lapáttal:



Egyesek szerint nem másról mintázták az edzőt, mint a Thomas a kis gőzmozdonyból a kövér ellenőrről.

Az egyik rajongó még azt is felhozta, hogy ez a karakter inkább hasonlít az Egyesült Államok alelnökére, Mike Pence-re, mint Ancelotti-ra.

Egy dolgot azonban biztosan tudunk, ezeket a kinézeteket a játék során frissíteni lehet. Szóval ne zárjuk ki annak a lehetőségét, hogy az EA összekapja magát, és gyorsan javítsa ezt a malőrt, mert azért valljuk be, egy ilyet még 10 évvel is megszóltak volna a játékosok, nem hogy 2020-ban.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!