Őszi tank kalandok: 1.10.1-es frissítés, Halloween mód, Megérdemelt jutalom

Őszi tank kalandok: 1.10.1-es frissítés, Halloween mód, Megérdemelt jutalom

A tizedik évfordulós eseménynek vége, de ez nem jelenti azt, hogy véget ér a kaland.

A World of Tanks több hónap keresztül ünnepelte tizedik évfordulóját, és bár ez az esemény a végéhez ért, de ez nem jelenti azt, hogy véget érnek a kalandok a tank világában, hiszen ősszel is rengeteg minden vár ránk. Acélvadász lezárás, nagy volumenű frissítés, Halloween játékmód, Rangsorolt csaták és végül, de nem utolsó sorban a jól megérdemelt jutalom.

A cikkben megadott időpontok és jutalmak elképzelhető, hogy tévesek, ennek oka természetesen az, hogy bár a Wargaming elhintett néhány tervet, de nem feltétlenül dobott melléjük dátumot vagy épp nem fejtette ki, hogy épp milyen jutalmakat gondoltak ki hozzájuk, így sokszor a korábban kiszivárgott információkat hívtuk segítségül.

Acélvadász harmadik szakasz

A vadászat október 12-én harmadik etapjához ért. Húsz vadász, de csak egy nyertes. Harcolj 2D stílusokért, kötvényért és tokenekért, amikből egyedi tier IX-es harckocsikat válthatsz ki.

1.10.1-es frissítés

Érkezik az 1.10.1-es frissítés, amivel visszatér a dögcédula rendszer, a napi küldetések a következő szintre lépnek, továbbá számos top tier közepes tank kap ráncfelvarrást. A frissítés valószínűleg október 21-én érkezik.

Halloween 2020

Egy kísértetites PvE játékmód, ahol természetfeletti ellenfelekkel szállhatsz harcba és misztikus helyeket fedezhetsz fel, mindezért pedig parádés jutalmakat szerezhetsz. Itt az idő, hogy felfedezd Mirny-13 tiltott övezetét, és felfedezd a titkokat, melyeket ez a bűnős hely rejt. A Halloween mód valószínűleg október 29-én érkezik.

Acélvadász negyedik szakasz

Az Acélvadász játékmód utolsó szakaszához ér decemberben, és a maximális tokenek összegyűjtése után megszerezheted a különleges tier IX-es tankok egyikét.

Jól megérdemelt jutalom

Értekes jutalmakra számíthatnak a veterán játékosok. Hogy pontosan mit ad a Wargaming? Az attól függ, hogy mióta játszik valaki. A legelkötelezebb parancsnokok valószínűleg a Super Chaffee-t is megszerezhetik.

Te melyik őszi eseményt várod leginkább?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!



Te melyik őszi eseményt várod leginkább?

  • 0 %
  • 53 %
  • 6 %
  • 12 %
  • 29 %
World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.