IEM New York 2020 - Ez az utolsó esély, hogy az NA csapatok a rájátszásba jussanak

Jönnek az utolsó csoportkörös meccsek.

Óriási menetelés után, de végül megnyerte a FaZe az IEM New York EU divízióját. A Heroic, a BIG és végül az OG sem tudja útjukat állni, de a neheze még csak most jön. Ugyanezt a szintet kellene tartaniuk a csütörtökön induló DreamHack Open Fall alkalmával is, hiszen az európai csapatok számára az lesz az utolsó RMR verseny idén.

Nem úgy az amerikai csapatoknak, akiknek a jelenleg is zajló IEM New York a létfontosságú. Az itt szerzett RMR pontok az utolsók, amik nekik számítanak, a verseny végeztével már meg tudjuk majd mondani, hogy melyik csapatok lesznek azok, akik összelőtték maguknak a jegyet 2021 első Major tornájára. Az pedig hab a tortán, hogy mivel a 100 Thieves kiszállt a buliból, sokkal nagyobb esélye van a bejutásra most mindenkinek, még a legkisebb csapatoknak is.

Ezért is lesz rendkívül izgalmas az IEM New York NA rájátszása, ami már szinte a nyakunkon van. Az alakulatok ma játsszák az utolsó csoportkörös meccseket és még nincs minden eldöntve. Az A csoportból már biztosan továbbjut a Furia, az Evil Geniuses és a New England Whalers, a B csoport viszont még átalakulhat.

Ott a Team One és a Chaos játszanak ma főszerepet. Ha ma este nyer a Chaos, akkor fix továbbjutók, ahogy a 100 Thieves és a Team Liquid is, ha viszont a Team One meglepi a Chaos játékosait, akkor benne van a pakliban, hogy az előző hármas közül kiejti valamelyiket. Ma este is érdemes lesz velünk tartanotok, két amerikai mérkőzéssel várunk minden CS:GO szerelmest.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!