Hirdetés

Indul a Valorant oktatás és a nyílt napon ingyenesek lesznek a Lenovo Legion Honvéd Esport Akadémián

Nem kell fizetni a nyílt napokért, azonban a naptárban le kell foglalni a helyeket, ha be akar valaki ülni az órákra.

Hirdetés

Szép lassan újraindul az élet a Lenovo Legion Honvéd Esport Akadémián is, ezáltal egyre több edzést indítanak útjára.

A többi - CS:GO és LoL - játék mellett most már a Valorant is felkerült a palettára, így a RIOT shootere is bekerült az órarendbe, ráadásul már most szombaton be lehet ülni belekóstolni miről is van szó. Az egyik legjobb hír, hogy a most nem rég bejelentett Valorant csapatukból Balage lesz az oktató. Ő már a nyílt béta óta folyamatosan űzi a játékot, és sikerült elérnie a Radiant szintet is. 

Emellett fontos megemlíteni, hogy nyílt nap lesz, így az érdeklődő nebulók teljesen ingyenesen vehetnek részt az órán, melyet online körülmények között tartanak meg, viszont bárkinek, aki nem akar lemaradni róla a hivatalos órarenden keresztül kell lefoglalnia a helyét. Nem csak a mostani hétvégén, de a következő - október 31. - szombaton is lesz Valorant óra. A szervezők elsősorban irontól egészen goldig várnak jelentkezőket, de természetesen bárki előtt nyitva állnak az online suli kapui.

Ha tehát nem szeretnél lemaradni erről az úttörő kezdeményezésről, és szeretnél fejlődni a játékban vagy csak simán megtapasztalnád milyen az e-sport oktatás, akkor nézz rá a kalendárra és foglald le még most a helyedet.

ITT FOGLALHATSZ MAGADNAK HELYET

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés