Egy leak videó szerint új pálya és játékmód érkezik az R6S Halloween eseményre

A Ubisoft szereti feldobni az ünnepeket mindig a játékaiban is valami újdonsággal, és most is kitettek magukért, bár az új pálya és egyes hangeffektek cseppet furára sikeredtek.

Egy dologgal viszont sosincs szerencséjük, bár az is lehet, hogy ez nem a véletlen műve, az újdonságokra mindig idő előtt hull le a lepel bizonyos szivárogtatóknak hála. Nincs ez most sem másként, hiszen a Rainbow Six: Siege-hez tervezett halloweeni eseményről is még a hivatalos bemutató előtt kikerült egy videó, amelyben betekintést nyerhetnek a rajongók, hogy mivel akarja őket a kiadó elkápráztatni. Egy biztos, cukorkából nem lesz hiány, így akár Jancsi és Juliska is feltűnhetne a szinte mézeskalács házak között. Ebből már sejthető, hogy lesz egy új pálya, amihez egy limitált ideig elérhető játékmód is párosul.

A Ubisoft az új eseményt Sugar Fright névre keresztelte el. A Halloweeni ünnepet hivatott egy közösséget összekovácsoló élménnyé varázsolni ezzel a fejlesztőcsapat, bár a gránátok robbanásának hang és szín effektje lehet, hogy nem ezt a célt szolgálja majd. Ettől függetlenül szórakoztató látni. Az új pályáról egyébként nem sokat tudni egyelőre, csak annyit, hogy tényleg telepakolták cukorkákkal, és elég színesre sikeredett, szóval egy kicsit fura, de majd csak meg lehet szokni a napok múlásával.

Ami az új játékmódot illeti, amolyan team deathmatchként írják le. Nagy meglepetésre két ötfős csapat mérkőzik meg egymással, amelyből az egyik a "treater", míg a másik a "trickster" jelzőt kapja. Ez alapvetően csak egy versenyt takar, ami addig tart, amíg valamelyik fél el nem jut az 50 pontig. Ez nagyjából úgy zajlik, hogyha valakit sikerül kilőni, akkor utána fel kell venni az általa elhullajtott édességet, és ezek után jár az egy pont. Ezt megfűszerezték az újraéledéssel, tehát egy halál után nem kell rögtön kilépni, hiszen egy végig pörgős és akciódús meccset eredményez majd ez a verzió. Az elején ugyanúgy ki kell választani a karaktert, bár arról még nincs infó, hogy közben egy-egy ledurrantás után lehet-e váltani valaki másra.

Továbbá arról sincs, hogy pontosan mikor érkezik a játékba a Halloween event, de alighanem hamarosan lehet majd ropogtatni a cukorkákat a fegyverek mellett.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!