Hirdetés

Preseason, túl erős a gyógyítás! - Jön a Grievous Wounds rework/buff

Kell egy kis súlyos seb? Mostantól erősebb és könnyebb lesz felpakolni.

NÉZD MOST AZ ESPORTGURUN!

EU Masters Spring 2021

Negyeddöntő - UCAM Esports Club vs. Mkers

Hirdetés

A játék fejlesztői az év során többször elmondták, hogy egy kicsit túltolták a gyógyításokat. Nagyon sok olyan karakter van, akinek vagy magától vagy más segítségével, de iszonyatosan durva életerőt tud visszaszerezni. Yuumi és Soraka a játék kései szakaszában egy idő után minden sebzést semlegesít és Aatrox vagy Mundo is durván erős tud lenni, ha elérnek egy bizonyos pontot. Persze jön a válasz, hogy akkor ideje olyan tárgyakat venni, amik csökkentik ezt. Egy Morellonomicon vagy egy Executioners Calling jó lehet, esetleg mehet az Ignite és minden rendben van. De ez nem teljesen igaz, a mostani Heal még ezt is képes felülmúlni. Ezért jön a változtatás, aminek két részlete is lesz.

Elsőként sokkal több olyan tárgy lesz, amin rajta lesz ez a képesség. Ez pont azért kerül elő, hogy nagyobb legyen a mozgásterünk, amikor választunk. Ezen kívül pedig két szintje lesz a dolgoknak. Az első a 40% gyógyítás debuff, amit egyszerűen fel lehet pakolni, csak meg kell ütni az ellenfelet akármilyen sebzéssel. Azonban ezt még 20%-kal meg lehet fejelni, azaz el lehet érni a 60%-ot. Ennek a módja persze változó és attól függ milyen karakterrel megyünk.

Mage/Assasin

  • Ahogy az ellenfél kapja tőlünk a sebzést és ez egyre csökkenti az életerejét a debuff úgy lesz egyre erősebb, amíg el nem éri a maximumot.

ADC

  • Három automatikus támadás és már meg is van a 60%.

Tank

  • Ahogy CC-t használ a játékos, úgy lesz egyre erősebb a dbuff, amíg el nem éri a maxot.

A fejlesztők reményei szerint ezen változások után a játékosok keze nem lesz megkötve, ha olyan ellenfél jön szembe, akinél a gyógyítás iszonyatosan erős, meglátjuk sikerül-e kiegyensúlyozni az egészet.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés
Hirdetés
Légy Te az első hozzászóló!
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés