Még egy ideig nem elérhetőek a jutalmak a Ubisoft egyes játékaiban

A kiadó a Uplay és a Ubisoft Club alkalmazásait összevonja, így ezen a héten az átalakítás miatt néhány játékban bizonyos funkciók limitáltan vagy egyáltalán nem érhetőek el.

Ha esetleg valaki ezen a héten nem igazán kapott volna jutalmat vagy furcsaságokat venne észre a Ubisoft féle Uplay, illetve a Club kapcsán, az ne lepődjön meg, pusztán átszervezésről van szó a cégen belül. A hivatalos közlemény szerint ugyanis egybe forrasztják a két alkalmazást, és aztán minden visszatér a rendes kerékvágásba. A leírás szerint ez a folyamat október 21-től egészen 27-ig tart, de talán még néhány napot igénybe vehet a procedúra. Viszont amíg ez tart, addig nem lehet hozzáférni három játékban a jutalmakhoz, de más területen is elképzelhető, hogy nem megfelelően működik a rendszer.

Azt nem tisztázták, hogy ez milyen rewardokat érint, de azt már tudni, hogyha véget ér a felújítás, akkor egy csomó játékban, mint a For Honor, Ghost Recon Breakpoint, Hyper Scape, The Division 2, és Steep új jutalmazási program indul egy új challange rendszerrel, míg az Odyssey és a Rainbow Six: Siege ezeket egy későbbi frissítés keretein belül kapja meg.

A Siegeben egyelőre - a Hyper Scape, a Steep és a The Division 2 mellett - új, korlátozott idejű kihívások jelentek meg - erről sem írtak bővebben -, melyeket elkülönítenek a többitől, míg a régebbi, nem támogatott játékok elveszítik a challengeket, azonban minden jutalmat ingyen ki lehet majd nyitni, amint az Ubisoft Connect átállás befejeződött.

Az Ubisoft Connect a kiadó új felülete, amely lefedi a kiadó összes játékában fellelhető szolgáltatását, beleértve a PC Uplay klienst is. Ez az átmenet a Watch Dogs Legion megjelenési dátummal együtt fejeződik be.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!