Hollandia nemzeti virága charmként jár a nézőknek a Six Major hétvégi magyar adása alatt

Eredetileg egy nagy esemény lett volna Hollandiában ez a verseny, azonban a járvány miatt különálló online tornák formájában rendezik meg az újabb Six Majort.

Még mielőtt A COVID19 beleszólt volna, a Ubisoft úgy tervezte, hogy először a játék történelme során, a Six Major Hollandiában kötött volna ki. Mivel nagyszabású rendezvényeket offline már nem lehet tartani, arra kényszerültek a szervezők, hogy online formában tartsák meg az elsőszámú versenyüket. Szerencsére nem mondták le, így az internet segíségével négy külön régióban is végigjátszák a meccseket. Európa mellett Észak-Amerika, Latin-Amerika és Ázsia szolgál még virtuális helyszínül. Számunkra az öreg kontintensen zajló események a legfontosabbak, itt négy együttes küzd majd meg egymással november 6. és 8. között.

Az első körben a felső-ágon a BDS a Virtus.Pro, míg a Team Empire a Tempra ellen kezdi meg a szereplést. Ezek az együttesek az European League helyezéseik (ők végeztek az első négy helyen) alapján lehetnek itt a tornán. Egyelőre a pontos lebonyolításról még nincs információ, de az biztos, hogy a döntőig Best-of-3 párharcokat - két nyert pályáig - lehet majd látni. A fináléról még nincs infó, hogy hány map alapján dől el a végső győztes. Azért is fontos ez a verseny, mert a következő szezonról vasárnap hull le a lepel, ekkor mutatják majd be a közösségnek, hogy mire lehet majd számítani az S4-ben.

Természetesen lesz magyar közvetítés az eseményről, és mivel a csatorna hivatalosan is Ubisoft partner, ezért nem maradhat el a drop sem, amely most is charm formájában jelent jutalmat a nézőknek. Kövessétek a csatornát és az alábbi reward ütheti a markotokat:

  • Copper: legalább 2 órán át kell nézni az adást
  • Bronze: legalább 7 órán át kell nézni az adást
  • Silver: legalább 13 órán át kell nézni az adást
  • Gold: legalább 20 órán át kell nézni az adást
  • Platinum: legalább 25 órán át kell nézni az adást
  • Diamond: legalább 30 órán át kell nézni az adást

Az új charmok Hollandia nemzeti virágáról, a tulipánról lettek mintázva. Egy kis érdekesség egyébként erről a növényről, ugyanis a világ első modern pénzügyi válsága a 17. századi holland tulipánlázhoz kötődik.

Rainbow6HU - Twitch

A hivatalos, Ubisoft által is támogatott magyar nyelvű Rainbow6 közvetítéseket láthatod ezen a csatornán. A kommentátorok az Esport1 TV, a Magyar Esport TV munkatársai. Ha izgalmas és profi Rainbow6 mérkőzéseket akarsz nézni, jó helyen jársz!

Valószínűleg most jóval inkább örömét lelik majd benne azok a játékosok, akik a remek meccsek megtekintése közben még izgalmas jutalomban is részesülnek.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te követed majd a közvetítést a drop miatt?

  • 69 %
  • 20 %
  • 11 %