Ez történt tavaly a Warmup Kupa R6S döntőjében

A tavalyi után most egy újabb nagyszabású kupán bizonyíthatnak a Rainbow Six: Siege csapatok, viszont most előselejtezőn keresztül bárki bejuthat a legjobbak közé.

Nagyjából egy esztendővel ezelőtt egy fergeteges versenyen mérhette össze a tudását két nagyszerű csapat, de akkor a WiLD felülkerekedett a Plague ötösén. A legutóbbi finálén összemérték erejüket az első szezon legjobbjai, hogy egy gála keretén belül megmutassák, hogy még mindig ők a legjobbak.

A Plague és a WiLD csapata egy parázs párharcot hozott össze, ami az elején szoros volt, de később igencsak egyoldalúvá vált. A WiLD az általa választott pályáján egyfolytában ment az adok kapok, és az elején folyamatosan változott, hogy ki is húzza be a kört. Persze a vége felé PoPeték megtalálták magukat és gyors egymás után be is húztak pár pontot, amivel az első mapot is megnyerték.

Ezek után a Plague pályája következett, azonban az előző vereség meglátszott a srácokon és a múltkori második csapat most sem tudta legyőzni az ellenfelét. Ezzel együtt a WiLD játékosai brillíroztak és szinte pontot sem engedtek ki a kezeik közül.

Most egy újabb esély kínálkozik hazánk legjobb, illetve feltörekvő Rainbow Six Siege együttesei számára, hiszen már éles az LG UltraGear R6S Warmup kupára a nevezés. A regisztráció minden 16. életévét betöltött játékos számára teljesen nyílt, de íme néhány fontos tudnivaló még mielőtt virtuális fegyvert ragadnának a csapatok.

A Warmup Kupa sorozat egy nyílt nevezésű kupa, amely a HUNESZ verseny szabályainak szellemében több versenyjátékban kerül megszervezésre. A verseny főszervezője az Esport1, a lebonyolítás a Magyar E-sport Szövetség versenykiírása alapján valósul meg.

Nevezés

Elsőként a kupa nyílt selejtezős oldalát kell meglátogatni, ahol mindenki be tudja regisztrálni saját magát és a csapatát is. Emellett fontos tudnivaló, hogy a 16. életév betöltése elengedhetetlen a nevezéshez, ha még nem töltötted be a 18. életévedet, akkor egy szülői hozzájárulásra is szükséged lesz, ezt itt éred el. A kitöltött és aláírt nyilatkozatot az info@hunesz.hu e-mail-címre várják a szervezők.

Időpontok

  • Nyílt selejtezők: 2020. november 21-én 14:00
  • Top 8 & Döntő: 2020. november 22.

Lebonyolítás

Nyílt selejtezők esetén egyenes ági kieséses rendszer lesz érvényben, ahol minden mérkőzés Bo1, egészen a továbbjutásról nem döntő összecsapásokig. Ekkor Bo3-ban kell bizonyítania a feleknek. Top 8-tól kezdve szintén Bo1-es meccseket rendeznek, de itt már lesz vigaszág is. A felső-, alsó-ági döntő és a nagy finálé viszont már Bo3-as párharc után dől el.

A végső győztes 100 ezer, míg a második helyezett 50 ezer forinttal gazdagodik. Az év lassacskán tehát véget ér, de maradt még hátra izgalom, mivel az LG UltraGear R6S Warmup kupa elhozza az ország legjobb csapatainak összecsapását. Ha pedig nem játékosként veszel részt, hanem élőben követnéd a meccseket, akkor erre is van lehetőséged, ugyanis az alábbi csatornán semmiről sem maradsz le.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!