A need more DM megcsinálta, bent vannak a First Strike playoffjában

Már csak egyetlen Bo3 választja el őket a 100 ezer dolláros main eventtől.

Megtörtént az a siker, amit nagyon sokan reméltek az elmúlt hetekben, a need more DM kiharcolt magának egy helyet a First Strike playoffjában, ami azt jelenti, hogy már csak egy karnyújtásnyira vannak a 100 ezer dollár összdíjazású main eventtől, no meg azt, hogy a következő mérkőzésüket profi közvetítés keretein belül lehet majd követni!

A pénteki play-in során a srácok egy nagyon magabiztos 13-3-as győzelmet hoztak a ROG Esports ellen, majd 13-9-re elverték a Wave Esports-ot is, így a szombaton és vasárnap megrendezésre kerülő playoffban is pályára léphetnek. Mérkőzésük vasárnap kerül megrendezésre, ellenfelük pedig az angol, francia játékosokat, valamint egy izlandi játékost is felsorakoztató Purple Cobras lesz.

Ne feledjétek, hogy a srácok összecsapását magyar nyelven is követhetitek majd, az Esport1 minden magyar érdeklődő számára elhozza a First Strike mérkőzéseket. Íme a szombati és vasárnapi menetrend. (Az időpontokra nyomva az adás helyére ugorhattok.)

Szombat - 2020.11.21.

  • nolpenki vs. Enterprise Esports - 17:00
  • Prodigy vs. L'institut - 19:50

Vasárnap - 2020.11.22.

  • Purple Cobras vs need more DM - 17:00
  • Team Heretics vs. Team Finest - 19:50

Amennyiben a need more DM a Bo3-as formátumú találkozón legyőzi a lila kobrákat, a nagy adag dicsőség mellett 4000 ezer dollár nyeremény is garantált lesz nekik! Szurkolj te is a magyar srácoknak, kövesd a összecsapásaikat az Esport2TV-n!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!