Akciófigyelő: Sárdagasztós játékot ad hamarosan ingyen az Epic Games

Akciófigyelő: Sárdagasztós játékot ad hamarosan ingyen az Epic Games

Egy remek off-road játékot csap minden felhasználójához ingyen az Epic Games csütörtökön.

Az autós játékok között gyakorlatilag mindenki megtalálhatja a neki valót. A Carmageddon-féle pusztítástól kezdve, a Need For Speed neonfényes versenyein át, egészen a Mario Kartig, ahol a puszta szórakozás és közösségi élmény az elsődleges. Ebbe a népes csapatba csatlakozik be egy földútról a Spintires: MudRunner, ahol a szibériai tájak és az off-road masinák játsszák a főszerepet.

MudRunner

Az Epic Games Store jóvoltából egy héten keresztül teljesen ingyen lehet a tiétek a Spintires sorozat második játéka, a MudRunner névre keresztelt őrült sárdagasztás. Az eredeti Spintires 2014 nyarán érkezett meg a boltokba, hogy az off-road vezetés élményével megajándékozza a műfaj rajongóit. A 2017-es spin-offon a Saber Interactive és az Oovee Game Studios csapata dolgozott, hogy még realisztikusabban mutassák be azt, milyen érzés lehet a veterán szovjet gépek kormánykerekénél ülni. A játékosok elé kitűzött feladatok egyszerűnek tűnnek, de korántsem azok. A fahasábok szállítása közben figyelni kell az üzemanyagra és a sérülésekre, amelyek jelentősen megnehezítik a dolgokat. Egyedül és társakkal együtt is meghódíthatjátok a hat különböző térképet, de ha ez sem lenne elég, akkor várnak az extra játékmódok, ahol kihívásokat teljesíthettek.

A Spintires: MudRunner 2020. november 26-án 17:00-tól december 3-án 17:00-ig nulla forintért lesz elérhető az Epic Games Store-ban, mindössze egy fiókra, valamint kétfaktoros hitelesítésre van szükségetek a játék bezsebeléséhez.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te játszottál már valamelyik Spintires játékkal?