A Ubisoft egy új R6S bundle révén vesz részt egy jótékonysági programban

A Ubisoft egy új R6S bundle révén vesz részt egy jótékonysági programban

Ez egy hosszútávú partnerprogram, és az első csomag Doc-hoz tartalmaz izgalmas kiegészítőket.

A Ubisoft bejelentése nyomán egy új Rainbow Six Siege bundle érkezik a játékba, amely amellett, hogy remek külsőt kölcsönöz Doc-nak, egy jótékonysági program része is. A kezdeményezés Six Guardian néven fut, és az első csomag a már említett Doc-nak kedvez. A bundle megvásárlásaiból származó összes bevételt az AbleGamers kapja, amely csoport célja, hogy a videójátékokat a hátrányos helyzetű, illetve fogyatékkal élők számára is hozzáférhetővé tegye.

"Az AbleGamers számára hatalmas megtiszteltetés, hogy együttműködhet az Ubisoft-szal, ezáltal pedig támogassa a fogyatékkal élő játékosokat a csodálatos Six Guardian csomagon keresztül. Nem is lehetnénk boldogabbak, hiszen maga a Rainbow Six közösség csatlakozik hozzánk a társadalmi elszigeteltség leküzdése és a fogyatékkal élők életminőségének javítására irányuló törekvésünkhöz." - mondta Steven Spohn, az AbleGamers vezérigazgatója

Maga a csomag egyébként új egyenruhát, fegyverskint, charmot és fejfedőt tartalmaz, méghozzá az AbleGamersre jellemző narancssárga, fehér és szürke színvilágában. Doc arca fedetlen lesz, csak egy műtéthez használatos maszk lóg az állán, ami minden bizonnyal a mostani járvánnyal kapcsolatos helyzetre utal.

"Úgy döntöttünk, hogy elindítjuk a Six Guardian programot, mert rájöttünk, hogy a közösséggel karöltve, mondjuk úgy, hogy fontos küldetésekben vehetünk részt a világ jobbátételét illetően. Játékosaink elképesztő szenvedéllyel támogatnak minket, így szerettünk volna egy egyszerű és hatékony módszert mutatni nekik olyan hihetetlen szervezetek támogatására, mint az AbleGamers." - mondta Karen Lee, a Siege vezető közösségfejlesztője, illetve a Six Guardian program megalkotója.

Az AbleGamers elsődleges feladatának tekinti, hogy a fogyatékkal élő játékosoknak minél jobb feltételeket teremthessenek, hogy ammenyire csak lehet részesei lehessenek és átélhessék a videojátékok nyújtotta örömöket. Ezért a jótékonysági szervezet egyedi felszereléseket biztosít számukra, például különleges adaptív kontrollereket, hogy bárki számára megtalálják a módját a játékra, függetlenül attól, hogy milyen fogyatékossággal él. A hátrányos helyzetű játékosoknak soha nem kell fizetniük az AbleGamers segítségéért, ezért döntő fontosságú az olyan programok révén történő finanszírozás, mint a Six Guardian.

A Six Guardian bundle a Rainbow Six Siege-en belül vagy az Ubisoft online áruházban található meg. Csapjatok le 25% kedvezménnyel a OneBlade borotvákra a "gamer" kuponkóddal, részleteket itt találtok!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!