Vége a selejtezőnek, íme a mai OneBlade CS:GO Warmup kupa mezőnye!

Vége a selejtezőnek, íme a mai OneBlade CS:GO Warmup kupa mezőnye!

Ideje bekészíteni a popcornt és az üdítőt, nagy meccsekre számíthatunk ma.

A nyílt selejtezőn bárki elindulhatott, a mai versenyre viszont csak a kvali négy legjobb csapata juthatott be. Számos remek mérkőzés után meg is vannak azok, akik sikerrel vették az akadályok első részét, de a java még csak most jön! Összesen nyolc csapat küzdhet ma meg a OneBlade CS:GO Warmup kupán. A tét nem kevés, 100 ezer forint üti markát a legjobb csapatnak és 50 ezer forint a második helyezettnek. De nézzük is, hogy kiknek szurkolhatunk ma.

A selejtező legjobbjai

Akik követik a magyar CS-t, azok számtalan ismerős névvel találkozhattak résztvevők között. Volt azonban nem kevés meglepetés, már csak a nevezéseket tekintve is. Egyrészt, CS:GO csapatot indított az az Illés Akadémia Spirit, akiknek sokan szurkoltak a K&H MNEB R6S ligájának második felvonásán is, illetve akik parádés döntőt játszottak pár napja a WiLD ellen az LG UltraGear R6S Warmup kupán.

Ők különösebb nehézségek nélkül be is lőtték magukat a legjobb négy közé. Akárcsak az Eden Esport, a Bald Squad és a TryOut ötöse, akik szintén harcba szállhatnak a mai kupán. Minden tudásukra szükség lesz, mert a négy meghívást nyert csapat kemény dió.

A meghívott csapatok

Természetesen szerverre lép majd a Budapest Five, akik a nyár elején megnyerték a K&H MNEB második szezonjának CS:GO kupáját, azóta pedig minimális változtatásokkal a kezdőben, egyre több sikert érnek el nemzetközi vizeken is. Itt lesz a nyári döntő másik résztvevője, a WiLD MultiGaming is, akik egyértelműen azzal a céllal játszanak majd, hogy R6S után CS:GO-ban is Warmup kupa bajnokok legyenek.

Legutóbb még az ÖTÖSként láthattuk őket, most már viszont a Lenovo Legion Honvéd csapatát erősíti a seb1 vezette alakulat. Igaz, időközben gbkt és Skraddyt lecserélték Arbie-ra és Kamionra. A OneBlade CS:GO Warmup kupa mezőnyét pedig a Békéscsabai E-sport Egyesület csapata teszi teljessé. A K&H MNEB második szezonjában óriási meglepetést okoztak remek játékukkal, azóta pedig csak még inkább erősödni látszanak. Csere itt is történt, flopss és sky már nem tagjai a BEE csapatának, helyükre két régi motoros er9k és remaiN érkezett.
A sorsolás is megtörtént már és bizony nagy meccsek előtt állunk. Elég ha csak arra gondolunk, hogy a BP5 és az LLH már az elődöntőkben találkozhatnak, persze csak akkor, ha nem ejtik ki őket ellenfeleik azonnal. Gyorsan jegyezzétek fel magatoknak az időpontot, állítsatok be értesítést telefonjaitokon, mert ma délelőtt 11:30-tól jön a OneBlade CS:GO Warmup kupa!

Rendelj OneBlade borotvát, 25% kedvezménnyel és díjmentes kiszállítással!
Kupon kód: gamer

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!