Az ESL az első, aki bejelentkezett az NA CS:GO megmentéséért

Az ESL az első, aki bejelentkezett az NA CS:GO megmentéséért

Reméljük tényleg sikerül valamit összehozniuk és nem kell bevernünk az utolsó szöget is az NA CS:GO koporsójába.

Pár napja tart a dráma, miszerint a CSPPA nem csinál semmit, leginkább csak a zsebüket tömik a tagok, de érdemi munkát nem végeznek. Több profi is játékos is nekiment már a Szövetségnek, az egyik legnépszerűbb indok pedig az, hogy semmit sem tettek az NA CS:GO megmentéséért.

Tény és való, hogy az online éra alaposan hazavágta az amerikai CS:GO-t. Nem csak a jelentősége zuhant egy jó mély szakadékba, de több nagy csapat is megszűnt, vagy éppen a megszűnés előtt áll, amivel munkahelyek százai mentek a levesbe. ChrisJ pedig mintha bevallotta volna, hogy a fülüket sem mozdították azért, hogy a CSPPA megmentse ezeket az állásokat.

Az ESL törte most meg a csendet, Ulrich Schulze a cég vezető alelnöke nyilatkozta azt, hogy az ESL szeretné megmenteni az NA CS:GO-t. Már az elkövetkező napokban elindul a munkafolyamat, amivel átalakított versenyeket, átalakított és új kvalifikációs rendszereket szeretnének elérni az NA csapatok számára. Jobban kialakított út az MDL-től az EPL-ig, több bejutási lehetőség az ESL Pro Tour eseményekre, többek között ezek is szerepelnek a tervek között.

"Egyes nézőpontok szerint, mi, vagyis az ESL öltük meg az amerikai CS:GO-t. Felelőséget vállalunk a azért, ahogy az EPL körüli információk kommunikálva voltak, ugyanakkor koránt sem vettük félvállról a döntést, amit meghoztunk. Egyszerűen nem volt más mód arra, hogy életben tartsuk az EPL-t." - írta Schulze bejegyzésében.

Kíváncsian várjuk, hogy miket jelentenek majd be az elkövetkező napokban, ahogy arra is, hogy az újdonságok vajon elegek lesznek-e ahhoz, hogy visszatérjen a 100 Thieves vagy, hogy ne fordítson hátat a CS:GO-nak a Chaos.

Rendelj OneBlade borotvát, 25% kedvezménnyel és díjmentes kiszállítással!
Kupon kód: gamer

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

a borítóhoz használt ESL kép forrása: es.me

Kövess Minket!