Csütörtökön érkezik az új Dota 2 patch

Csütörtökön érkezik az új Dota 2 patch

Egy kávé mellett érdemes lesz jobban kiélvezni ezt a napot, hiszen ekkor landol a Dota 2 új frissítése is, melyet a Valve december közepére ígért.

Úgy tűnik most teljes mértékben tartani tudja a Valve magát az ígértekhez, és december közepén valóban leszállítják az új patchet. Twitteren tették közzé, hogy a 7.28-as update, amely egyébként a Mistwood névre hallgat. Nem tudni ez mire utal, hiszen sok mindent nem találni ezen szó keresése révén az interneten. Talán ha ketté választjuk a két szót, akkor a köd, és az erdő az már sejtet valami nyomasztóbb és rejtélyesebb körítést, de inkább a fantáziátokra bízzuk, hogy ti mire számítotok.

December 17-én tehát új időszámítás indul a játékba, és egy teljesen új hőst is kapnak a rajongók. Nem semmi várakozáson kellett túl esniük, hiszen a tavalyi The International után kiadott Snapfire és Void Spirit óta nem jött a játékba új karakter.

Egyelőre azonban semmit nem tudni az új jövevényről, pusztán találgatások vannak, hogy ki is lehet az. Továbbá a többi újítás is érdekes lehet, a buffok és a nerfek teljesen megváltoztathatják az eddigi játékmenetet, és mivel ez nem csak szimplán egy számmal ellátott frissítés lesz, valószínűleg alaposan felforgatják az eddig jól bevált dolgokat a fejlesztők. Bár azért azt elárulták korábban, hogy akkora durva módosításokra, mint mikor a 6.88-ból a 7.00-ára ugrottak nem kell számítani.

A másik érdekesség, bár ehhez nem igazán szoktak igazodni, de két nagyobb verseny is épp javában zajlik, így hát a OGA Dota PIT S4-et és a Beyond the Summit Pro Series S4-et is telibe vágja a patch. Csütörtök tehát egy nagy izgalmat hozó nap lesz a dotások életében, ti várjátok már?

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!