Hirdetés

Bekerült az R6S-be az Iceycat25 emlékére elkészített legendás charm

Ráadásul bárki számára elérhető, hiszen csak egy jelképes összeget kell érte adni, és máris felaggatható bármelyik fegyverre.

Hirdetés

Letaglózta a Rainbow Six: Siege közösséget ebben az évben Iceycat halálhíre. Mint kiderült, sajnálatos módon a tartalomgyártó játékos saját kezűleg vetett véget az életének. Az egyik legnépszerűbb R6S Youtuber volt a több, mint 400 ezer feliratkozójával. Az elsők között volt, akik belevetették magukat a Ubisoft új taktikai FPS játékába és hamar a kedvencévé vált, ráadásul informatív és látványos videóival rengeteget segített a közösségnek. Hiánya máig fáj a rajongóknak, akik egyöntetűen elkezdték kérlelni a kiadót, hogy valamilyen formában emlékezzenek meg Iceycatről. Még a nyáron megígérte a Ubisoft, hogy egy charm érkezik majd a következő hónapokban, ezzel róva le tiszteletüket. Emellett a francia székhelyű cég 20 ezer dollárt adományozott egy non-profit szervezetnek, akik a mentális problémákkal küzdő videójátékos közegnek próbálnak mindenféle módon segítséget nyújtani.

Ezen a héten pedig az eddig csak szóbeszédként létező charm valósággá vált, egy frissítéssel bekerült a játékba az Iceycat25-re emlékező tárgy:

A jégből készült macskát ábrázoló kiegészítő bármelyik fegyverre felpakolható és bárki számára elérhető, hiszen mindössze 1 Renownba kerül. A legendás itemet a shopban kell keresni. Iceycat25 emléke örökké tovább élhet ennek köszönhetően a Rainbow Six: Siegeben, a játékban, melyet annyira szeretett, és amellyel végül összefort a neve. Nyugodjék Békében.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés
Hirdetés
4 db hozzászólás
 • hun_hetek 2 hónapja
  GG
  0 0 Válasz
 • KiraKaloz 2 hónapja
  0 0 Válasz
 • Leazly 2 hónapja
  Sajnálatos dolog, de legalább a charm ***án néz ki
  0 0 Válasz
 • Janee 1 hónapja
  ezaz
  0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés