Hirdetés

Ilyen kill rekordot még senki nem csinált Dota 2-ben, mint epileptick1d

A Virtus.Pro fiatal titánja elképesztő teljesítményt produkált a Vikin.gg ellen, a halál nélküli meccse idén igazi kuriózum.

NÉZD MOST AZ ESPORTGURUN!

LEC Spring Split 2021

Fnatic vs. Astralis (6. hét)

Hirdetés

Ebben az évben, főleg az esztendő második felétől kezdődően nem kapott olyan sok szerepet a versenyzés a nemzetközi Dota 2 mezőnyben. Szerencsére azonban kisebb nagyobb ligákat mindig lehetett nézni. Jelenleg is zajlik az OGA Dota PIT Europe/CIS 4. szezonja, ahol a kontintens legjobb együttesei mérik össze a tudásukat 2020. utolsó hónapjában. Ahogy halad előre az ágrajz, úgy jönnek az egyre nagyobb téttel bíró mérkőzések, bár az alsó-ágon már az első körben bizony az élet-halál a tét a résztvevők számára. Nem volt ez másként a Virtus.Pro és a Vikin.gg összecsapásánál sem. Az orosz ötös azonban jobban koncentrált és precízebben játszott, ráadásul epileptick1d a játék történetének egyik legérdekesebb rekordját hozta össze. Profi versenyen, egymás után két meccsben sem tudták őt leszedni egyszer sem, és emellett 34 kill-t rakott le az asztalra. Először 12:0, majd 22:0-ás eredménnyel zárt, emellett összesen 16 asszisztot fel tud mutatni. A Datdota szerint a valaha volt legtöbb kill egy pro mérkőzésen 33 volt, azonban ez nem teljesen hiteles, hiszen 2014-ben a Starladder StarSeries 11. szezonjában a VP.Polar vs C9 meccsen Illidan (VP.Polar) 44 killig jutott a 2 óra 2 perc alatt.

Mindenesetre ez az egyedülálló teljesítmény is jelzi, hogy megérkezett az új generáció a Dota 2-es versenyeken. Epileptick1d még mindig csak 18 éves, de ha így folytatja, akkor óriási jövő előtt áll. Vezetésével a Virtus.Pro egyébként továbbjutott az alsó-ág második körébe, ahol az Alliance ellen meccselnek.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés
Hirdetés
1 db hozzászólás
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés