Ilyen kill rekordot még senki nem csinált Dota 2-ben, mint epileptick1d

Ilyen kill rekordot még senki nem csinált Dota 2-ben, mint epileptick1d

A Virtus.Pro fiatal titánja elképesztő teljesítményt produkált a Vikin.gg ellen, a halál nélküli meccse idén igazi kuriózum.

Ebben az évben, főleg az esztendő második felétől kezdődően nem kapott olyan sok szerepet a versenyzés a nemzetközi Dota 2 mezőnyben. Szerencsére azonban kisebb nagyobb ligákat mindig lehetett nézni. Jelenleg is zajlik az OGA Dota PIT Europe/CIS 4. szezonja, ahol a kontintens legjobb együttesei mérik össze a tudásukat 2020. utolsó hónapjában. Ahogy halad előre az ágrajz, úgy jönnek az egyre nagyobb téttel bíró mérkőzések, bár az alsó-ágon már az első körben bizony az élet-halál a tét a résztvevők számára. Nem volt ez másként a Virtus.Pro és a Vikin.gg összecsapásánál sem. Az orosz ötös azonban jobban koncentrált és precízebben játszott, ráadásul epileptick1d a játék történetének egyik legérdekesebb rekordját hozta össze. Profi versenyen, egymás után két meccsben sem tudták őt leszedni egyszer sem, és emellett 34 kill-t rakott le az asztalra. Először 12:0, majd 22:0-ás eredménnyel zárt, emellett összesen 16 asszisztot fel tud mutatni. A Datdota szerint a valaha volt legtöbb kill egy pro mérkőzésen 33 volt, azonban ez nem teljesen hiteles, hiszen 2014-ben a Starladder StarSeries 11. szezonjában a VP.Polar vs C9 meccsen Illidan (VP.Polar) 44 killig jutott a 2 óra 2 perc alatt.

Mindenesetre ez az egyedülálló teljesítmény is jelzi, hogy megérkezett az új generáció a Dota 2-es versenyeken. Epileptick1d még mindig csak 18 éves, de ha így folytatja, akkor óriási jövő előtt áll. Vezetésével a Virtus.Pro egyébként továbbjutott az alsó-ág második körébe, ahol az Alliance ellen meccselnek.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!