Szerintetek a Fortnite, a CS:GO vagy a VALORANT kíván meg nagyobb tehetséget a játékosoktól?

Szerintetek a Fortnite, a CS:GO vagy a VALORANT kíván meg nagyobb tehetséget a játékosoktól?

Nagy vita van kibontakozóban Twitteren.

Valószínűleg hamarabb jön el a világbéke, minthogy megnyugodjanak a játékosok és ne veszekedjenek állandóan azon, hogy vajon melyik játék a jobb. Sokszor teljesen értelmetlenül hasonlítanak össze két programot, mitől lenne jobb például a Cyberpunk 2077, mint a GTA V? Semmi köze a kettőnek egymáshoz.

De mi a helyzet, ha három e-sport játékot veszük alapul? Mi a helyzet akkor, ha a Fortnite, VALORANT, CS:GO hármasából kell kiválasztani azt, amelyik a legtöbb ügyességet kívánja meg, amelyiket a legtehetségesebb játékosok játszák?

Nem egy egyszerű kérdés, az biztos. Nem is nagyon lehet eldönteni, hiszen más és más skilleket követelnek meg a játékok, még akkor is ha elsőre úgy tűnik, hogy mindegyikben csak lőni kell. Ettől függetlenül most éppen Twitteren esnek egymásnak a profik, azt bizonygatva, hogy az ő játékuk a legjobb.

A TSM Fortnite játékosa, ZexRow nyilván azt bizonygatja, hogy a Fortnite-hoz több tudás kell, mint a CS:GO-hoz vagy a VALORANThoz. Ezt a kijelentést azért sokan megmosolyogták és szinte azonnal fel is tűnt a horizonton nitr0, az ex-CS:GO profi, aki jelenleg a 100 Thieves VALORANT csapatát erősíti, illetve Ethan, az EG CS:GO csapatának tagja is hozzászólt a témához. Nem fordítanánk szó szerint a bejegyzését, de szerinte ZexRow csak azért van ezen a véleményen, hogy felhívja magára a figyelmet. 

Szerintetek mi a helyzet? Melyik játékhoz kell a legtöbb tudás? Meg lehet ezt egyáltalán állapítani?

Rendelj OneBlade borotvát, 25% kedvezménnyel és díjmentes kiszállítással!
Kupon kód: gamer

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

a borítóhoz használt kép forrása: rollstroll.com

Kövess Minket!



Szerinted a Fortnite, a CS:GO vagy a VALORANT a skillesebb játék?

  • 10 %
  • 39 %
  • 11 %
  • 40 %