Hazai csapatban térhet vissza DeadFox

Hazai csapatban térhet vissza DeadFox

Nem halott még a róka, hamarosan visszatérhet DeadFox!

A Need More DM nem csak itthon, de a világon is az elsőként megalakult VALORANT csapatok között volt tavasszal. Azóta is töretlenül küzdenek a versenyeken, ráadásul a legnagyobb kupákon is, a világ legjobbjai ellen is. Kisebb-nagyobb változásokat eszközöltek a kezdeti felállásban és szervezetet még mindig nem találtak, amit képviselhetnének, de a NMD kitart.

Olyannyira kitartanak, hogy a legfrissebb pletykák szerint egy új játékost igazolhatnak le hamarosan. Böröcz "DeadFox" Bence a mai napig a legsikeresebb magyar CS:GO játékos. Nemcsak, hogy évekig játszhatott a világ élmezőnyében, de a HellRaisers színeiben 2018-ban, a londoni FACEIT Majorön még a legendás címet is elérte.

Jó ideje visszavonult már az aktív, versenyszerű CS:GO-tól, Twitchen viszont rendszeresen követhetjük őt élőben. Ha igazak a legújabb hírek, akkor DeadFox hamarosan visszatérhet, VALORANTra cserélheti a CS:GO-t és a Need More DM új játékosa lehet. A források azt is tudni vélik, hogy DeadFox tigenét váltja majd az ötösben, sőt, egy szervezettel is előrehaladott tárgyalásokban állhat az ötös.

DeadFox csatlakozásával a következő lehet a Need More DM felállása:

  • Bana "Barcode" Kevin
  • Német "crazyd33R" Gábor
  • Huszár "hussaR" Bence
  • Bárányos "bzt" Renátó
  • Böröcz "DeadFox" Bence
  • Kaposvári "V1CE" Csaba (edző)

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!