Várjátok már a tavaszi Majort? - Sajnos van egy rossz hírünk

Várjátok már a tavaszi Majort? - Sajnos van egy rossz hírünk

Összességében több, mint egy évet kell kibírnunk Major nélkül.

Óriási várakozás előzte meg a brazil Majort, az ESL One: Riót, egy idő után viszont hoppon maradtunk. Elmaradt a verseny, sajnos nem tette lehetővé annak megrendezését a globális koronavírus járvány.

Az egész átkerült 2021 tavaszára, bár azt eddig sem lehetett tudni, hogy megvalósítható-e a brazil helyszín. Most már sajnos tudjuk, hogy nem, ahogy maga a Major sem. Erről a Valve adott tájékoztatást, elmondták, hogy bár minden erejükkel a következő Majorön dolgoznak, a 2021 tavaszára tervezett verseny elmarad, mivel előreláthatóan akkor sem lesz még biztonságos az utazgatás szerte a világon.

az utolsó Major színpadképe, a 2019-es StarLadder Berlin tornán (forrás: hltv.org)

Jött azért néhány jó hír is. Az átalakult tervek szerint 2021-ben ősszel kerülhet megrendezésre Major torna, feltehetőleg október 23. és november 7. között. A Valve azt is elárulta már, hogy ennek London, Katowice és Berlin után ismét egy európai város ad majd otthont, sőt, már a szervezőjét is megtalálták, de annak kilétét még nem árulták el.

Ha tippelnünk kéne, akkor jó eséllyel az ESL/IEM/DreamHack lesz az, esetleg a BLAST vagy ki tudja, lehet, hogy egy újabb FACEIT Majorön szurkolhatunk majd. Azt sem tudjuk még, hogy így mi lesz az RMR rendszerrel, hiszen kizárt, hogy egyik csapat sem cserélne játékost 2021 őszéig. Az viszont biztos, hogy a következő Majorre még csaknem egy évet kell várnunk, szóval aki megfogadta, hogy féllábon kibírja 2021 első Major tornájáig, az most gondolja át fogadalmát.

Rendelj OneBlade borotvát, 25% kedvezménnyel és díjmentes kiszállítással!
Kupon kód: gamer

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted ki szervezi majd a 2021 őszi Majort?

  • 36 %
  • 14 %
  • 0 %
  • 21 %
  • 7 %
  • 14 %
  • 7 %