A Fortnite Solo világbajnoka, Bugha újabb kétéves szerződést írt alá

A fiatal tehetséget biztos, hogy remek ajánlatokkal bombázták, ő azonban maradt az eredeti csapatánál.

A 2019-es év a Fortnite e-sport felvirágzásának éve volt. Az Epic Games elindította a nyílt nevezéses, otthonról lejátszható versenyeket, így megnyílt a lehetőség egy nagyszabású világbajnokság megrendezésére is. Ebben az időszakban mondhatni a földből nőttek ki a csodajátékosok, addig teljesen ismeretlen, de remek képességekkel bíró fiatalok kaptam rivaldafényt. Mindegyikőjük közül az egyik legnagyobb elismerést azonban Bugha zsebelhette be, aki hatalmas előnnyel megnyerte a Solo kategóriát, és ezzel bruttó 3 millió dollárt nyert. Ténylegesen viszont kb. csak a felét vihette haza.

Bugha élete azóta gyökeresen megváltozott, TV műsorok sztárvendége, újságok címlapjainak, kiemelt cikkeinek főszereplője lett, illetve jelentős követőbázisra tett szert, akiknek rendszeresen streamel, illetve természetesen folyamatosan részt vesz a kisebb versenyeken is. Bugha a Sentinels nevű csapatot képviselve indult a '19-es vb-n, most pedig újabb 2 évre szerződött hozzájuk. Érdekesség, hogy az aláírás napján, 2020. december 30-án töltötte be 18. életévét a fiatal játékos, így már nem volt szüksége szülői hozzájárulásra annak érvényesítéséhez.

Tekintve, hogy Bugha milyen értékes figura lett, minden bizonnyal remek ajánlatok közül válogathatott, mégis maradt ott, ahonnan indult. Ha szeretnél többet megtudni a Fortnite eddigi egyetlen Solo világbajnokáról, tekintsd meg az alábbi cikkünket.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!