A Riot Games megerősítette, hamarosan Brimstone buff érkezik

A Riot Games megerősítette, hamarosan Brimstone buff érkezik

Az egyik legfüstösebb karakter nem remekel mostanában a csatatéren.

Az elmúlt félévben érdekesen alakult a VALORANT metája. A Riot Games-nek több hónapnyi gyengítés után sikerült elérnie, hogy a korábban 100% pick rate-tel rendelkező Sage-et szinte teljesen elfelejtsék a játékosok, annyi nerfet aggattak rá, hogy a profi mérkőzéseken alig látni már. Nem ő viszont az egyetlen, aki így járt, a papíron kiváló Controller ügynök, Brimstone se szerepel a leghasznosabb karakterek listáján a profi metában, és neki ehhez még nerfekre se volt szüksége.

A játék három Controller ügynökkel rendelkezik jelenleg -Viper, Omen és Brimstone- ebből a triumvirátusból pedig egyértelműen Omen emelkedik ki. A TheSpike adatai szerint az észak-amerikai First Strike regionális döntőjében Omen 100%, Brimstone pedig kerek 0% pick rate-tel rendelkezett. Ez bizony egy elég árulkodó különbség.

Egy játékos ezt szóvá is tette a játék hivatalos Reddit oldalán, még tippeket is adott, hogy hogyan lehetne Brim hasznosabb, tekintve, hogy a legújabb karakter sem rendelkezik füst képességgel, így a mostani meta maradhat még egy darabig.

Kivéve, hacsak nem pimpelik fel kicsit Brimstone-t, a posztra pedig egy Riotos, Altombre reagált is.

"Egyetértünk. Brimstone hamarosan erősítéseket kap."

Card

Ez kizárásos alapon az Episode 2 kezdetével érkezhet meg, hiszen már csak 6 nap van vissza az aktuális BP-ből, rövidesen egy új fejezet köszönt be a játék életében.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!