Akciófigyelő: Egy nagyszerű horrorjátékra csaphattok le ingyen

Akciófigyelő: Egy nagyszerű horrorjátékra csaphattok le ingyen

A rajzfilmes megközelítés ne tévesszen meg titeket, ez egy ízig-vérig horrorjáték a javából.

Természetesen 2021-ben sem maradtok ingyenes videójátékok nélkül, erről gondoskodnak a forgalmazók, kiadók és fejlesztők. Az Epic Games mellett érdemes odafigyelni más oldalakra is, nehogy lemaradjatok egy-egy akcióról. Ezúttal a Bandai Namco Entertainment jóvoltából lehettek gazdagabbak egy ingyenes horrorjátékkal, amelyet Steamen aktiválhattok. A Little Nightmares első részéért limitált ideig egy forintot sem kell fizetnetek.

Little Nightmares

A Tariser Studios fejlesztésében készült Little Nightmares egy puzzle feladványokra épülő horrorjáték, amelyben egy sárga kabátos kislány, Six kalandjait élhetitek át. A rajzfilmes külső tökéletesen passzol azokhoz az eseményekhez, amelyeket a főhősnek át kell élnie. Itt nem a semmiből előbukkanó szaftot fröcsögő szörnyek lesznek a legnagyobb ellenfelek, hanem azok a gyermekkori félelmek, amelyek mindenkit végigkísértek kiskorában. Az eltúlzott, groteszk karakterek, a magával ragadó atmoszférába egytől egyig beleillenek, nem igazán lehet mit felhozni a játék ellen. Összességében nem hosszú, egy délután alatt simán kijátszható, ezért érdemes tenni egy próbát vele még akkor is, ha alapból messzire elkerülitek ezt a zsánert.

A játékot úgy szerezheted meg, ha megvásárolod a játékot a Bandai Namco oldalán, majd Steamen aktiválod a kapott kulcsot.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te szereted a horrorjátékokat?