Hirdetés

Szép csendben kiderült az R6 Quarantine megjelenési dátuma

Messze is van, meg nem is.

NÉZD MOST AZ ESPORTGURUN!

Műsorajánló

Műsorajánló

Hirdetés

Egy ideje nem lehetett hallani olyan sok mindent a Rainbow Six Quarantine játékról, mindössze egy trailert mutattak eddig be, illetve a létezéséről tudtak a rajongók. A héten viszont szép csendben kiderült a megjelenési dátuma, ami már csak azért is jó jel, mert 2020 év végén derült ki a késleltetése. Ami akkor csalodást okozott, az most talán némi bizakodásra ad okot, hiszen nincs már messze az új R6 játék, de azt nem árt elfelejteni, hogy ez a cím erősen az egyjátékos élményre igyekszik majd építeni. Annak ellenére, hogy ismerős karakterek és bizonyos játékmeneti elemek is visszaköszönhetnek majd a Siege-ből, valószínűleg jó néhány újdonságot is tartalmaz majd, és még jobban kiszélesíti az R6S világának háttérsztoriját.

Leginkább az Outbreak játékmódhoz hasonlítható majd a Quarantine, amely az új információk szerint március 21-én jelenik meg.

"A Tom Clancy Rainbow Six Quarantine 3 játékosból álló osztag-alapú taktikai FPS, ahol a Rainbow Six operátorok csapata titokzatos fenyegetéssel kell, hogy szembenézzen, mikor is a legtöbb ember már megfertőződött."

A játék elérhető lesz PC-n, PS4-en, és Xbox One-on, viszont az újgenerációs konzolokról egyelőren nincs hír, de minden bizonnyal ott is tiszteletét teszi majd.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés