Akciófigyelő: Pár napig ingyenes egy remek játék a Humble Bundle oldalán

Akciófigyelő: Pár napig ingyenes egy remek játék a Humble Bundle oldalán

Záporoznak az ingyenes játékok, ezúttal a Humble Bundle oldalán érhető el egy limitált akció.

Az Epic Games Store elég magasra rakta a lécet legutóbbi ingyenes játékával, azonban ez nem jelenti azt, hogy a többi oldal ne próbálkozhatna gamereket csábítani a saját közösségébe. A Humble Bundle oldalán egy regisztráció után máris a tiétek lehet a Bomber Crew, azonban érdemes sietni mert csak pár napig él az ajánlat.

Bomber Crew

Ebben a különleges játékban egy bombázót kell menedzselnetek, amellyel a háború legnagyobb ütközeteit vívhatjátok meg. A csapat összeállítása elég összetett, minden egységnek saját képességei és attribútumai vannak, érdemes szöszmötölni azzal, hogy alaposan felkészültök a küldetésekre, ugyanis nincs újjáélesztési lehetőség, az egységek halála permanens. A II. Világháború borzalmait rajzfilmes köntösbe öltöztette a CRunner Duck csapata, emiatt inkább tűnik az egész egy kedves kis játéknak, mint egy véres stratégiának. A repülő szimulálása elég jóra sikerült, az első pár felszállás alkalmával garantáltan kóvályogtok majd a levegőben, de azért belel lehet jönni az irányításba. Az üzemanyag, töltények és hidraulika mellett "csak" a repülésre kell figyelni. Gyerekjátéknak tűnik, nemde? 

A Bomber Crew-t egészen január 17-én 19:00 óráig zsebelhetitek be a Humble Bundle oldalán. Ezzel az üzlettel több, mint 5000 forintot spóroltok, ha a játék jelenlegi steames árából indultok ki. Csapjatok le az ajánlatra még ma és nyerjétek meg a virtuális háborút!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te szereted a háborús videójátékokat?