Hirdetés

Néhány R6S operátor egy másik játékban tesz látogatást

Ráadásul ezt egy ingyenes hétvége keretén belül ki is lehet próbálni.

Hirdetés

A Ghost Recon franchise valószínűleg nem ismeretlen, főleg a Rainbow Six kedvelőinek. Emellett a Ubisoft már többször is eljátszotta azt, hogy másik alkotásaiból választott szereplőket hozott át ebbe a játékba. Így év elején megint úgy döntöttek, hogy ez egy jó ötlet, így néhány R6S karakter elérhető lesz a Ghost Reconban is.

Január 19-én a Ubisoft kiad egy patchet (3.10-es) a Ghost Recon: Breakpointhoz, amely minden játékos számára elérhető lesz. A frissítés magába foglal egy Amber Sky operationt is, amely január 21-én kezdődik. Ebben az extra küldetéssorozatban egy kitalált csendes-óceáni déli szigeten, Auroán kell feladatokat teljesíteniük a játékosoknak. Tulajdonképpen amolyan kormányügynökökként kell ellátogatniuk a helyszínre, hogy megállítsák Cole Walkert. Cole Walker, akit Jon Bernthal személyesít meg, egy hazaáruló hadvezér, aki a Farkasok néven elhíresült csapatot vezeti. A játékosoknak Auroa nyílt világa mondhatni szabad kezet ad majd, és többféle missziót lehet majd teljesíteni, számszerint kilencet. Például az egyikben a játékosoknak erősen védett helyekre kell majd betörniük és le kell állítaniuk a mérgesgáz termelést, miközben ellenszert kell találniuk.

Itt jön a képbe a legjobb feladatmegoldó szervezet, a Rainbow Six különleges alakulata. Az esemény első küldetésével lehet beszerezni Ash-t, Finka-t és Thacher-t. Az operátorok a Siege-ből már jól ismert fegyvereket és képességeket kapják meg. A küldetéseket teljesítő játékosok tizenegy egyedi jutalmat kapnak, köztük vadonatúj fegyvereket és Tom Clancy Rainbow Six Siege skineket.

A Ghost Recon: Breakpoint ráadásul kipróbálható lesz bárki számára egy hétvégén keresztül, amely január 21-24-ig tart.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés
Hirdetés
1 db hozzászólás
  • Lep0 1 hónapja
    kár, hogy korlátozott netem van és nem tudom leszedni a ghost recont :/
    0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés