A Real Madrid sztárjának csapata ellen lép ma szerverre a Budapest Five

A Real Madrid sztárjának csapata ellen lép ma szerverre a Budapest Five

Két különböző versenyen is szurkolhatunk ma a magyar CS:GO játékosoknak!

Erőteljesen indítjuk 2021 januárjának utolsó előtti hetét, ma délután 14:30-tól, gyakorlatilag vakulásig szurkolhatunk majd a hazai CS:GO csapatoknak és játékosoknak. Ráadásul két különböző verseny is terítékre került majd az Esport1 TV Twitch csatornáján.

Shadow League

Az első meccs nem sikerült túl jól, vereséget szenvedett a Budapest Five a Nexus csapatától, de ma itt az esély, hogy javítsanak. Svájci rendszerben küzdenek a csapatok, tehát három győzelem jelenti a továbbjutást és három vereség a kiesést. Jelenleg 0-1-ben van a BP5, akárcsak mai ellenfelük a Case csapata.

A brazil ötös még egy egészen friss formáció, tavaly ősszel alakultak meg, méghozzá a Real Madrid egyik középpályásának, Casemironak az égisze alatt, a Case Esports ugyanis az ő tulajdona. Papíron BP5 győzelem várható, de azért benne van a meglepetés a brazilok részéről, ha csak egy pálya erejéig is.

DreamHack Open Január Nyílt Selejtező

Jövőhéten kezdődik az év első DH versenye, a DreamHack Open Január. Előtte viszont még fel kell tölteni a mezőnyt, ma este veszi kezdetét a nyílt kvali, ahol több magyar játékosnak is szurkolhatunk majd. Egyrészt ott lesz a Budapest Five, akiket élőben is követünk majd, másrészt pedig elindul a selejtezőn a Békéscsabai E-sport Egyesület és Aaron új csapata, a ROYALS is.

Elsősorban a BP5 meccseire fog koncentrálni az élő adás az Esport1 TV-n, de ha lehetőség lesz rá, akkor más magyar érdekeltségű meccs is képernyőre kerülhet majd. Ez még csak a nyílt selejtező, tehát a Top 16-ig minden meccs Bo1. Gyertek, szurkoljunk közösen ma délután, illetve este a hazai játékosoknak és csapatoknak!

Az Esport1 TV mai menetrendje:

Frissítés:

Sajnos az Esport1 TV-n kívül álló okok miatt a Case és a Budapest Five összecsapásának közvetítése ma elmarad. Reméljük, hogy torzsiék következő mérkőzésére már elhárulnak a gondok.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!