Egy fontos bugot biztosan javít a Y5S4.2 hotfix

Egy fontos bugot biztosan javít a Y5S4.2 hotfix

A Ubisoft kiadott ma egy új frissítést, és bár sok játékmenettel, pályával, operátorral és felhasználó oldallal kapcsolatos hibát javít a csomag, egy várva várt bugot is végre helyrehozott.

A hotfixekre nagy szükség van minden játékban, hiszen a rajongók sokszor elégedetlenek egy alkotás aktuális állapotával, és ebben van valami. Sokszor tényleg idegesítő hibák bukkannak elő vagy épp jelentkeznek tartósan, melyek rombolják a játékélményt. Az egyik ilyen volt egészen mostanáig a frame drop, avagy a képkocka számnak a lassulása, olyan esetekben, amikor bizonyos pontokon valaki gyorsan fordult a karakterével.

Például Bank első emeletén az Archives helységben előfordulhatott, hogy ha egy játékos villámgyorsan váltott irányt, akkor leesett az FPS száma egy időre. A legfurcsább az egészben, hogy ehhez hasonló problémákról már 2018 novemberétől kezdve beszámoltak játékosok. Remélhetőleg az összes ilyen problémát sikerült ezzel a fixel javítani.

Mivel nem sok játékost érintett a hiba, így nem került sokáig napirendre, bár aki találkozott ezzel a dologgal, és mondjuk emiatt likvidálták, azt ez nem vígasztalja. Mostanra viszont megérett a fejlesztőknél is a gondolat, hogy végre helyrehozzák a játék ezen részét is.

Egyébként a patchet január 19-én élesítették mindhárom platformon. Az FPS bug mellett jó néhány látószöget is finomítottak, amely unfair előnyt biztosított egyesek számára, gondolva itt a Bank első emeletén a Staff Roomban a fal és az oszlop közötti résre, de Coastline és Villa is érintett az ügyben.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!