Megjött a Road to SI Battle Pass és az új event

Megjött a Road to SI Battle Pass és az új event

Már nagyon közel van a Rainbow Six Invitational újabb állomása, és ez azt jelenti, hogy maga az esemény a játékon belül is megjelenik. A Road To S.I. 2021 január 21-én élesedett, és olyan extra tartalmat hozott magával, mint a korábbi Stadion pálya, az eddigi legbővebb Battle Pass, illetve egy új játékmód.

Február elején a világ 20 legjobb együttese feszülhet majd egymásnak a Six Invitational-on, és közöttük dől el, hogy ki az abszolút bajnok, ahogyan a korábbi években már megszokhatták a rajongók. Magyar közvetítés lesz, és hamarosan arról is beszámolunk, hogy milyen dropok érhetőek majd el a csatornán. Ennek apropóján pedig további érdekes újdonság is bekerült a játékba.

Event

Visszatért a Stadion pálya, ráadásul egy új, limitált ideig elérhető játékmóddal. Ebben három 3 percig tartó kört lehet toltni Bomb Plant és Pick&Ban beállítások mellett, viszont az összes Operátor kiválasztható. Január 21. és február 22. között minden hétvégén elérhető lesz.

Battle Pass

Van egy Free (ingyenes) és egy Premium (fizetős) része. Összes 100 szintet lehet elérni benne, valamint 135 jutalom várja az elszánt rajongókat. Az utóbbit egyébként 1200 R6 Creditért lehet aktiválni, és minden megvásárolt Premium csomagnak az árából 30% megy a SI nyereményalapjába. A Battle Pass-t február 22-ig tudják a játékosok használni. Természetesen nem hiányozhatnak a különböző challengek, melyekkel BP pontot lehet szerezni, viszont az olyan cselekedetekért, mint a kilépés, huzamosabb ideig egy helyben állás azt eredményezi, hogy a játékos nem kap pontot. Minden meccset végig kell játszani, csak akkor gyűjthető BP pont.

A The Road to S.I. event January 21-én startolt és egészen february 22-ig tart. Utána nem csak a Battle Pass jár le, de a Stadiontól is újra elköszönünk.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!