Így tenné teljes toxic mentessé a VALORANTot a Riot

Így tenné teljes toxic mentessé a VALORANTot a Riot

Nagyon örülnénk, ha ez megvalósulna.

Ahogy más kompetitív fps játékok esetében, úgy a VALORANTnál is kulcsfontosságú lehet a higgadtság, a pontosság, a jó kommunikáció. Ezért is rendkívül dühítő, ha a játék toxikus csapattársakkal dob össze, és valljuk be őszintén, toxic játékosból a VALORANTban sincs hiány.

Szerencsére a Riotnek van megoldása, ráadásul viszonylag hamar megkaphatjuk majd azt egy patch formájában. Igaz, sokak szerint drasztikus megoldás, de ha ez kell a tiszta játékhoz, ám legyen. A fejlesztők elmondása szerint már dolgoznak a technológián, ami kiszűri azokat a toxic játékosokat, akiknek egyébként is van büntetése a chat nem megfelelő használata miatt, ha pedig megtalálja őket, akkor az illetőt nem engedi ranked meccsbe csatlakozni.
Vagyis ha toxic vagy, eltiltást kapsz a chatről, akkor azzal egyben a ranked játékmódot is elveszíted. Eléggé jól hangzik, főleg ha hozzá vesszük azt is, hogy erre a rendszerre a következő 2-3 patch során számíthatunk majd. Reméljük, hogy tényleg működni fog és végleg búcsút inthetünk a toxikus játékosoknak.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!