Fix helyett tippet adott egyelőre egy bug kikerülésére a CD Projekt RED

Fix helyett tippet adott egyelőre egy bug kikerülésére a CD Projekt RED

Lehet, hogy félig poénra vették a fejlesztők, de amilyen ramatyul áll a helyzetük a Cyberpunk 2077 kapcsán, lehet, hogy ezt nem kellett volna.

Bár rengeteg példány elkelt a Cyberpunk 2077-ből, a rajtja annál silányabb lett, hiszen a rengeteg bug, és az optimalizálatlanság miatt sokan kérték vissza a pénzüket vagy szimplán lehúzták az értékeléseknél a játékot.

Ennek apropóján többen továbbmentek és nem hagyták annyiban ezt a trehányságot a fejlesztők részéről, így a CD Projekt RED bíróság előtt kell, hogy megvédje majd magát. Erre jött a bocsánatkérés a részükről, majd az ígéret, hogy szép lassan helyrehozzák a játékot, ki is adták az első nagyobb frissítést, de ez sem sült el jól, ugyanis újabb problémák jöttek elő. Például a Down the Street küldetés teljesen összeomlik. Úgy lehet végigjátszani ezt a missziót, ha felhívja a játékost Takemura, és beszél vele. Az 1.1-es update óta azonban a legtöbb esetben, ha ez meg is történik, a vonal másik végén az úriember teljesen néma. Így pedig nem lehet végigtolni a sztorit. A studió pedig szintén néma azzal kapcsolatban, hogy mikor érkezhet a hotfix hozzá, pusztán annyit tudni, dolgoznak az ügyön. Ehelyett amíg nem jön az újabb patch, adtak egy tippet, hogyan lehet kikerülni a bugot:

A lépések a következők:

  1. Töltsünk vissza egy mentett állást még azelőttről, hogy V és Takemura elhagyják Wakako irodáját.
  2. Fejezzük be a párbeszédet egyből az iroda előtt Takemurával.
  3. Amint ez megtörtént, és a küldetés frissül, ugorjunk 23 órát a sztoriban.
  4. Ezt követően ha szerencsénk van, megkapjuk a hívást és jó eséllyel Takemura el is kezd beszélni.

A rajongók egy részének visszajelzése alapján működik a dolog, de azért jó néhányan újra csak a nemtetszésüket fejezték ki, mert ez elég fapados dolog egy ekkora cég részéről. Ráadásul még ezzel sem biztos, hogy gördülékenyen tovahaladhat a gyanútlan játékos a következő küldetésre. Egy biztos, sok dolga lesz még a CD Projekt RED munkatársainak a játék helyrehozását illetően, viszont, hogy a játékosbázis csalódottságát ki tudják e küszöbölni az már egy másik kérdés.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!