Overwatch rendszert kap a Dota 2, íme az első képek

Overwatch rendszert kap a Dota 2, íme az első képek

Még tavaly jelentette be a Valve, hogy Overwatch stílusú rendszerrel bővíti a Dota 2-t, hasonlóan a CS:GO-ban találhatóhoz. Mostanra az is kiderült ez mit takar.

A Dota 2 végre megkapja a Valve által csak Overwatchnak hívott úgy nevezett felülbírálási rendszert. Egy képen a lentebbiek közül látszik, hogy megjelenik majd a meccskeresésnél egy újabb menüpont, a Review Overwatch Case.

"Az Overwatch lehetővé teszi a Dota 2 közösség számára, hogy önmagát szabályozza és tartsa kordában azáltal, hogy a közösség képzett és tapasztalt tagjai áttekinthetik majd a reportokat, illetve csalásokat, és ha jogosnak találják a vádakat, akkor engedélyezhetik a büntetés kiszabását."

Röviden és tömören, lehetőséget ad a kijelölt személyeknek arra, hogy átnézzék a reportokat és felülvizsgálják azokat. Ezenkívül Matthew Bailey, a Team Secret e-sport szervezet műveleti igazgatója jó néhány további képet tett közzé, amelyek az új rendszer különféle aspektusait mutatják be.

Itt lehet látni, hogy az Overwatch útmutatást nyújt a bírálónak arról, hogyan kell kiválasztani a „bűnös”, illetve a „nem bűnös” opciókat, de van lehetőség megjelölni az „elégtelen bizonyíték” menüpontot is. Olyan ügyekbe szólhatnak bele, mint a csalás, hackelés, szkriptelés vagy a toxikus viselkedés. Miután sikerült átnézni az egészet, szimplán le tudnak zárni egy ügyet. Hogy pontosan mikor élesedik a kliensben azt egyelőre nem tudni, hogy a fejlesztők szeretnék, ha minél előbb használni tudnák a játékosok. Arról sincs információ, hogy kik lesznek vagy lehetnek azok a kijelölt személyek, akik felülvizsgálhatják majd az eseteket.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!