Nagy átalakulások várhatóak az NA és az EU mezőnyben is

Nagy átalakulások várhatóak az NA és az EU mezőnyben is

Rég láttunk utoljára ennyire nagymértékű mozgolódást.

A profi CS:GO csapatok között sosem volt már-már kőbevésett időpontja az átigazolási szezonnak, legtöbbször a Major tornák után számíthattunk a legnagyobb mozgolódásokra. Most viszont jó ideje nincs már Major és 2021-ben is csak az ősszel lesz, így már most beindultak a cserék és az új igazolások.

Friss és ropogós tegnapi hír, hogy a Fnatic kispadra tette flushat, így ott mindenképpen új ötödikre számíthatunk hamarosan. De nem ők az egyetlen európai csapat, ahol változik majd a felállás. Az ENCE gyakorlatilag szétesett, ott valószínűleg a nulláról építenek majd egy új csapatot, egyes források szerint ezúttal nemzetközi felállást szeretnének, nem pedig tisztán finnt.

És ha már Fnatic és ENCE, egyre többet hallani arról, hogy flusha és suNny együtt szeretne játszani, egy új csapat színeiben, sőt, állítólag autimatic is velük tart majd. Azt pedig már biztosra tudjuk, hogy a FunPlus Phoenix megvásárolja a GODSENT játékosait, az viszont még kérdéses, hogy vajon a svéd szervezet épít-e új csapatot magának.

Ha pedig már a svédeknél tartunk, akkor nem mehetünk el szó nélkül olofmeister mellett sem. Eredetileg csak egy verseny erejéig ment vissza a FaZe-be, aztán abból az egyből négy lett. Olof viszont nem szeretne maradni, nemrég coldzera is azt nyilatkozta, hogy már a visszavonulását tervezi a svéd legenda, a FaZe pedig új irányítót keres. Sokan örülnének neki, ha Twistzz menne coldzera, Kjaerbye, broky és rain mellé, de ha tényleg IGL-t keresnek, akkor nem Twistzz lesz a megfelelő emberük.
De sok újdonságra számíthatunk az NA csapatok között is. Az ex-100 Thieves, AZR, Liazz, Gratisfaction és jkaem az EXTREMUM színeiben térhetnek vissza, azt azonban nem tudni, hogy a csapat az NA vagy az EU mezőnyt célozza-e majd meg.

Szintén új csapatok vannak kialakulóban a brazil mezőnyben. Hónapok óta hallani arról, hogy TACO és felps új csapatot építenek, ahogy FalleN és fer is. Egy ideig azt hittük, hogy Európában folytathatják, aztán FalleNt szóbahozták a Liquiddel is, most pedig a kiszivárgott információk szerint alakulóban lehet egy FalleN, fer, boltz trió, akik csapatot keresnek maguknak. És ha mindez nem lenne elég, akkor tegnap kispadra került HEN1 a FURIA csapatánál, az MiBR elengedte kNgV-t, aki pont a Teles ikrekkel folytathatja majd.
Végül, de nem utolsó sorban pedig, nem mehetünk el szó nélkül a Cloud9 mellett sem. Több, mint valószínű, hogy hamarosan kispadra kerül woxic, a helyére pedig a Chaos csapatából ismert Xeppaa érkezhet, miközben új edzőt is igazol magának a C9.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!