Jótékony célra fordította bevétele egy részét a GameStop részvények egyik nyertese

Jótékony célra fordította bevétele egy részét a GameStop részvények egyik nyertese

Egy gyermekkórháznak vásárolt jó pár konzolt, játékot, hogy a beteg gyerekek új módon üthessék el a gyógyulással töltött időt.

Alighanem 2021 eddigi legizgalmasabb üzleti eseménye a GameStop részvények robbanása volt, melyet egy Reddit közösség idézett elő, hogy kiszúrjon a tőzsde nagykutyáival. 

Az események során jó néhányan extra pénzhez jutottak, kik többhöz, kik kevesebbhez, annak függvényében, hogy mennyi pénzt fektettek bele az egészbe. Az események egyik nyertese, Hunter Kahn -aki mintegy 30 ezer dollárt profitált- úgy döntött, hogy szeretné valami jóra használni azt a pénzt, amihez jutott, így a minneapolisi gyermekkórháznak összesen hat Nintendo Switch Lightot, két Nintendo Switchet, számos játékot, e-shop ajándékkártyát, képernyővédőt és tokot vásárolt, hogy így segítse a gyermekek rehabilitációját.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Hunter Kahn (@hkahn3) által megosztott bejegyzés

"Mint a közelmúltbeli események egyik kedvezményezettje, fontosnak tartom, hogy én is és mások is továbbadjuk azt a szerencsét, amit kaptunk. Ezek az események rengeteg korrupcióra hívták fel a figyelmet, de fontos, hogy ne váljunk mi is azokká az öltönyös férfiakká."

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



E-sport életmód - Ismét megrendezik a HUNESZ e-sport konferenciáját - Jön az ESTB!

A második önálló konferencia célja többek között az e-sportban lévő karrier lehetőségek bemutatása, a hazai és nemzetközi e-sport közösségben folyó tudományos jellegű diskurzus élénkítése, nagy hangsúlyt fektetve az e-sport gazdasági-társadalmi hatásaira, azok előnyeire.