Bugfixnek indult, a játékosok szerint viszont inkább nerf lett Brimstone és Jett javítása

Bugfixnek indult, a játékosok szerint viszont inkább nerf lett Brimstone és Jett javítása

A Riot Games kipofozott egy kezdetek óta jelenlévő anomáliát a játékban a 2.02-es frissítéssel, a játékosok viszont ezt egészen mostanáig taktikaként használták.

Ezen a héten befutott a VALORANT 2.02-es frissítése, mely leginkább a fegyverek futás közbeni pontosságának adott egy pofont, viszont a játékosok felfedeztek egy másik változtatást is, ami csak egy kis szeglet volt a patch notes-ban. Brimstone és Jett füstje eddig teljesen elrejtette a játékosokat a felderítő képességek elől (például Sova Recon Boltja, vagy Raze robotja), a Riot viszont ezt most javította, és pontosította a mechanika működését.

A füstök továbbra is képesek elrejteni a játékosokat, viszont csak abban az esetben, ha a játékos a füstön belül tartózkodik, miközben a nyíl a füstön kívül van, és fordítva. Tehát, hogyha a játékos és a nyílvessző is egyszerre tartózkodnak a füstben, a játékos pozíciója megjelenik az ellenfél csapat számára. Mivel az elmúlt egy évben sokan használták ezt a trükköt, jó páran nerfként értelmezik, és számon kérték a Riotot, hogy miért nem fektettek nagyobb hangsúlyt ennek kommunikálására. A balance team egyik tagja -aki csak részben kötődik ezekhez a változásokhoz- jelezte a közösségnek az egyik erről szóló Reddit poszt alatt, hogy továbbította az illetékeseknek a részletesebb kommunikációra való igényt.

The latest Patch notes has a massive Brimstone Nerf in them that no one seems to be talking about from r/VALORANT

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!