Minden, amit a VALORANT következő ügynökéről már tudni lehet

Végre nem egy új Duelist!

Éppen csak egyetlen nappal több, mint egy hónapja, hogy megérkezett a VALORANT ügynökei közé Yoru, a játék ötödik Duelistje. Azt gondolnánk, hogy most egy jó darabig biztosan nem kell új ügynökre számítanunk, pedig mégis!

Nagyon hamar megérkezhet a VALORANT 15. játszható karaktere, aki végre nem egy új Duelist lesz, ez már biztos. Sok részletet azonban nem tudunk még róla. Nem került még róla elő sziluettes háttérkép, nem bányásztak ki a kódsorok közül semmilyen hozzákapcsolód hangfájlt, pusztán arra tudunk hagyatkozni, amiket eddig mondtak a fejlesztők.

"A következő Conroller ügynök teljesen más lesz, mint amihez eddig hozzászoktunk. Azoknak a játékosoknak szól majd, akik szeretik és át is látják azt hogy mi történik az egész pályán."

A Riot munkatársa a 'galaxy brain' kifejezést használta, ami alapján sokan arra következtetnek, hogy az új ügynök képességei valahogyan a teljes pályát befolyásolják majd. Adott esetben akár a pálya egy felülnézeti térképe alapján használhatja majd képességeit. Ez persze csak találgatás, de az biztos, hogy a következő ügynök Controller lesz, tehát még képbe is vágnának a hasonló teóriák.

És, hogy mikor számítsunk a megjelenésére? Valamikor az Episode 2: Act 2-ben kell érkeznie, ami pedig március másodikán élesedik, az eddigi információk alapján. Még ha kicsit csúszik is, akkor is márciusban jön az új Act, ami azt jelenti, hogy hetekre lehetünk az új ügynök megjelenésétől is.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted melyik a legjobb Controller ügynök a játékban?

  • 55 %
  • 15 %
  • 30 %