Íme a Crimson Heist update: új fegyver, átdolgozások, Reputation system és további finomságok

Íme a Crimson Heist update: új fegyver, átdolgozások, Reputation system és további finomságok

Rendesen megtömték tartalommal az új frissítést, és időközben a balance változások is befutottak.

Ugyan a Six Invitational 2021-et elhalasztották, de a Year 6 Season 1 tervezett bemutatóját megtartották, és a Ubisoft szerencsére tényleg fel is fedte teljes egészében, hogy mire számíthatnak a rajongók az első nagy updateben. A balance módosításokról egy külön cikkben értekezünk, azt itt éred el.

Az új operátorról szinte minden kiderült még idő előtt, így róla nem igazán írnánk bővebben. Ha érdekel Flores, akkor érdemes a korábbi cikkünket elolvasnod, hiszen ott minden fontos információt meg lehet találni róla, mivel időközben a bemutató videójával is bővítettük az anyagot.

A Határ

Kezdjük talán az egyik legfontosabb részével a frissítésnek, hiszen Bordert átdolgozzák a fejlesztők. Természetesen a kulcsfontosságú pontokat, és a pálya identitását nem akarták nagyon megváltoztatni, de azért néhány helyiséget kibővítettek vagy összekötöttek.


Történet

Aztán egy trailer formájában a Crimson Heist sztoriját is kiadták, melyben Ash és Kali bár egy csapatban vannak, és meg is nyerik a viadalt, mégis összekapnak és tettlegességig fajul az összeszólalkozásuk.

Új fegyver

Egy teljesen új másodlagos fegyver is bekerül a repertoárba, méghozzá a támadók férhetnek hozzá a Gonne-6 elnevezésű mordályhoz. Ez egy egylövetű puska, és egyetlen tölténnyel el lehet pusztítani a védők különleges eszközeit.

Replay

Egy béta állapotban lévő Match Replay funkció is érkezik a Y6S1 frissítéssel, viszont ez egyelőre csak a PC-sek számára lesz elérhető, a konzolosoknak a későbbiekben élesítik.

Rework

Három operátort biztosan átdolgoznak az év során. Ezek közül az egyik Goyo, akiről már biztosan tudni, hogy elveszíti a Shieldjét, helyette pedig valami olyasmi kiegészítőt kap, ami hasonlít Jäger ADS-éhez, hiszen bárhova el lehet majd helyezni, annyi különbséggel, hogy az övé aktiválásra felrobban. A másik két átdolgozandó karakter Mira és Maestro lesz, és a terv az, hogy a támadók valamilyen módon egy ütéssel képesek legyenek összetörni az eszközök üvegét, ezzel kevésbé hatékonnyá tenni azokat. Tovább szó esett Finkáról és Fuzeról is, de egyelőre nem tudni, hogy velük pontosan mi a terv.

A golyóálló kamerákat szintén megbuherálják, és az új évadtól kezdődően már nem csak statikusan egy felé lehet velük nézni, hanem forgathatóak lesznek. Emellett rendelkeznek majd EMP darts lövedékkel, ezáltal meg tudják bénítani az ellenséges drónokat és a támadók kütyüit.

Extra lehetőségek

Két plusz aktivitást is belepakolnak a játékba. Az egyik a támadókat segíti, hiszek az attacker repick révén a prep phase alatt is lecserélheti valaki az operátorát vagy a loadoutját. A másik arra vonatkozik, ha valaki meghal. A lelövést követően ugyanis ez a játékos minden távirányító által működtetett eszközhöz hozzáférhet. Itt egyelőre nem tudni mennyire limitálják majd a kilőtt játékosokat ezen teendőikben.

Armor

Ha minden igaz, akkor ettől az évtől kezdve életerővel is jelzik majd, hogy milyen armorral rendelkezik egy játékos.

  • 1 armor: 100 HP
  • 2 armor: 120 HP
  • 3 armor: 140 HP

Reputáció

Ez a rendszer már néhány hónapja a háttérben működik, bár korlátozott kapacitással. A Ubisoft nem ment bele részletesen abba, hogy milyen cselekedetek befolyásolják ezt rangsort, de az úgy nevezett hírnévnek öt szintje van, és a játékosok a cselekedeteik alapján jutnak feljebb vagy lejebb. A 0. szinten a rendszer már üzen és figyelmeztet, hogy a játékos nem viselkedik megfelelően és ennek következményei lesznek, például nem játszhat rangsorolt mérkőzést. A skála másik végén, a 3. és a 4. szinten viszont jutalmakat kapnak azok, akik a közösség legpozitívabb tagjai lesznek.

Ezeken felül átalakul némileg a UI, de lesz Streamer mód és új Battle Pass is.

Nektek hogy tetszenek az újdonságok?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!