Viszlát Year Pass, heló Battle Pass: így lehet új operátort szerezni R6S-ben

Viszlát Year Pass, heló Battle Pass: így lehet új operátort szerezni R6S-ben

Mint kiderült ebben az évben mindössze 4 új operátor érkezik, és ezeknek a megszerzése egy kissé átalakul.

Ez az év a Rainbow Six Siege-ben máshogy néz majd ki. A napokban kiderült minden, amit a Year 6 Season 1-ről tudni érdemes, de ha esetleg lemaradtál volna róla, akkor nem árt pótolni őket. A roadmapből pedig kiderült, hogy csak négy új kommandóssal bővül idén a játék.

A még nagyobb változás azonban az, hogy maga a Year Pass is a múlté. Korábban a Ubisoft felkínálta a játékosoknak az úgy nevezett éves szezonbérlet megvásárlási lehetőségét, mely az új operátorokat is tartalmazta. Ez a megjelenéstől kezdve eddig mind az öt évben elérhető volt, tavaly azonban a cég előrukkolt a Battle Pass rendszerrel, és így a kettőnek egymás mellett igazából egy már alapból elég költséges játék esetében nem igazán volt értelme. Ezt felismerték, és mostantól kezdve a Year Pass megszűnik, és csak a Battle Pass marad a játékosok számára.

A Year 6 Season 1-től kezdve, tehát a Crimson Heist első frissítést is beleértve, minden új operátor része lesz a Battle Pass rendszernek. Az új karakterek azonban nem ingyenesek. Az azonnali feloldásukhoz a játékosoknak meg kell vásárolniuk az adott szezon Battle Pass-ét 10 dollárért. Persze a karakteren túlmenően ez nyilvánvalóan azt is lehetővé teszi számukra, hogy számos más kiegészítőt is begyűjtsenek a szintezéssel.

A kéthetes korai hozzáférés egyébként még mindig létezik. Ezt követően pedig a Battle Pass-on túl külön megvehetőek lesznek az operátorok a szokásos 25 000 Renown, vagyis 600 Rainbow Six Cred (5 USD) áron.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Neked tetszik az új rendszer?

  • 65 %
  • 11 %
  • 24 %