Hirdetés

VALORANT: Bejelentte a Riot a bajnokságot, amin mindenki részt vehet, aki nem férfi

Biztonságos és befogadó környezetben versenyezhetnek a nők, valamint a perifériára sodródott társadalmi nemhez tartozó e-sportolók.

Hirdetés

2021-ben útjára indítja a Riot Games a legújabb VALORANT versenysorozatát, amely a VCT Game Changers nevet kapta. Az elnevezés mögött meghúzódik egy koncepció, amely azokat az e-sportolók felkarolását hangsúlyozza, akik nem a férfi nemhez tartozónak vallják magukat. A nők, valamint az egyéb kisebb létszámú gendercsoportok tagjai megkapják a lehetőséget, hogy egy olyan versenyen mérjék össze tudásokat, ahol nem kell tartaniuk a kirekesztéstől, fenyegetésektől és megalázástól. 

Whalen "Magus" Rozelle, a Riot Games e-sportokért felelős részlegének igazgatója elmondta, hogy a kompetitív VALORANT közösség egyik ismérve a sokféleség (diverzitás). Ezekre a jellemzőkre reflektálnia kell a VALORANT e-sportnak is, ezért startolhat el 2021 márciusában a VCT Game Changers bajnokság. A hatalmas nyereményeket olyan játékosok zsebelhetik be, akiknek eddig nem volt lehetőségük a kiteljesedésre. A Riot szerint legalább akkora méretű show-ra és ütközetekre kell számítani, mint a tavalyi Ignition Series esetében.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Te nézed majd a bejelentett VALORANT bajnokság meccseit?

Hirdetés
Hirdetés
4 db hozzászólás
 • HyppZ 1 hónapja
  ez a valódi diszkrimináció, hiszen a nők és más meghatározhatatlan élőlények nincsenek kizárva semmilyen versenyből
  0 0 Válasz
 • borarpi 1 hónapja
  XD vicc az egész
  0 0 Válasz
 • enciiHuN 1 hónapja
  kíváncsi vagyok c.c
  0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés