LoL: Magyar Kihívók, akik a K&H MN3B mezőnyében felbukkanhatnak

LoL: Magyar Kihívók, akik a K&H MN3B mezőnyében felbukkanhatnak

A K&H MN3B-en a legjobb magyar Solo Queue játékosok neve garancia az izgalmas összecsapásokra.

Egyre közeledik a K&H MN3B első osztályozó kupája, amelyre folyamatosan lehet regisztrálni. A legjobb csapatok a zárt kvalifikációs szakaszba jutnak, onnan meg egyenes út vezet az alapszakaszba. Az összdíjazás 3 millió forint, amelyet az alapszakasz csapatai között osztanak szét. Érdemes tehát nevezni, ugyanis adtok egy esélyt magatoknak, hogy Magyarország legnagyobb ligarendszerű League of Legends bajnokságában harcoljatok hétről hétre. A hatalmas összecsapásokon akár olyan játékosokat is figyelemmel követhettek, akik a Challenger/Kihívó rangot már elérték a 11. rangsorolt szezonban

Rácz "Zumei" Dávid

Libracz néven az Afterglow Esports Egyesület csapatával a K&H MNEB második szezonjában egészen a dobogó legalsó fokáig sikerült felkapaszkodnia. Janna mainként mindent tud a támogatói szerepkörről, de akkor sem ijed meg a saját árnyékától, ha esetleg kedvenc hősét kitiltja az ellenfele. Yuumival és Sorakával bármikor képes borsot törni az ellenfelek orra alá, de a Megyék Csatájában megmutatta, hogy egy jó ADC oldalán Alistarral is megállja a helyét.

Paksai "Paresz" Bálint

Az ajkai fenegyerek már évek óta a hazai League of Legends közösség megbecsült és elismert tagja, aki a versenyeken és a streamjein egyaránt maximális erőbedobással harcol a győzelmekért. A K&H MNEB első szezonjában ezüstérmet, a második évadban aranyérmet szerzett, sőt még a döntő MVP-nek járó trófeára is az ő nevét vésték fel.

Tóth "kubu" Viktor

A Megyék Csatája döntőjében parádézott Akalival a kezei között, megérdemelten kapta meg az MVP címet a felső ösvényes játékos. Jelenleg új csapatát keresi, miközben a Solo Queue-ban farmolja az LP-t. A Challenger összejött már neki 2021-ben az EUW szerveren, kíváncsian várhatják a rajongói, hogy a K&H MN3B-en feltűnik-e valamelyik csapatban a 2018-as V4 Future Sports Festival 3-4. helyezettje.

Ha további részleteket szeretnétek megtudni a K&H MN3B-ről, akkor irány a bajnokság hivatalos Facebook oldala, nevezni itt tudtok a LoL és R6S versenyre!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!