Íme a felnőtt besorolású Dota 2 anime utolsó trailere és új hősök is feltűntek benne

A bemutatóban pedig feltűnik a sztori egyik másik főgonosza is.

Ahogyan azt ígérte a Netflix, kiadta a Dota: Dragon's Blood utolsó, fő előzetesét is. A látottak alapján pedig továbbra sem okoz csalódást a produkció. A legsajnálatosabb, hogy még mindig három hetet kell várni a premierig. Egyelőre nem tudni még, hogy miként sugározza majd a platform az epizódokat, de a legtöbben arra tippelnek, hogy hetente kapunk 1-1 részt.

A Dota: Dragon’s Blood fő trailerében még több információt megtudhatunk a sztoriról. Davion, a Sárkánylovag például néhány belső démonnal (vagy sárkánnyal) kell, hogy megküzdjön. Azt már viszont eddig is tudtuk, hogy Miranával, a Hold papnőjével áll össze. Róla kiderül, hogy Selemene, a Hold istennőjének hűséges szolgája. Invoker azonban utalást tesz arra, hogy a hősök talán nem is tudják valójában milyen is ez az istennő. Alighanem a ragyogó fénye elrejti a gonosz sötétséget.

A Sárkánylovagon, Miranán és Invokeren kívül van még néhány további Dota 2 hős is, akik szerepelnek majd az animében. Luna ugye nyilvánvaló. Viszont az a személy, aki ellopja Selemene lótuszait a templomból, az nem más, mint Templar Assassin. A futási stílusa erősen árulkodó jellegű. Egy pillanatra, mintha a Winter Wyvern is feltűnne abban a jelenetben, mikor egy fehér sárkány ront Miranának, de Davion közbelép. Végül megismerhetjük némileg Mirana hátasát, Sagant is. Emellett rengeteg sárkány szerepel a trailerben. De még mindig nem világos, hogy ki az a Miranát követő narancssárga hajú személy, valamint ki az a lovag, aki a végén megküzd a sárkánnyal?

Egy rövid videóból pedig az is kiderül, hogy Davion egyik belső démonja nem más, mint Terrorblade:

A Dota 2 Dragon's Blood március 25-én debütál és 24 epizódból áll az első évad. Nektek hogy tetszik eddig az alkotás?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Gaming - Minden Kiberül: kattanj rá Te is!

A kiberbűnözők világszerte évente nagyjából 8000 ezer milliárd USD kárt képesek okozni a vállalatok és a felhasználók életében. Ez a szám évről-évre növekszik.