Új szezon indul a VALORANTban, különleges karaktert és új Battle Passt kap a játék

Valamint a Prime skinek is megkapják a második csomagjukat!

Hamarosan kezdetét veszi a VALORANT Episode 2, Act 2 kódnévvel ellátott szezonja, a fejlesztő Riot Games pedig többek között vadiúj karakterrel, battle passzel és látványos kinézetekkel kedveskedik a rajongóknak.

A csillagok közé hív Astra

A legújabb ügynök egyedi képességeket, játékmenetet kapott, képes kilépni a saját testéből, hogy az asztrális síkról irányítsa a pálya történéseit. 15. karakterként olyan módon próbál meg felülkerekedni ellenfelein, ahogy eddig még egy szereplő sem, használata nagyfokú előre gondolkodást és csapatmunkát igényel.

A játékosok visszajelzéseire épülő Battle Pass

A Riot Games mindig is figyelt a játékosok igényeire, a legújabb szezonbérletre pedig ez különösen igaz. A POLYfrog skinek a korábbi POLYfox darabok sikere miatt került bele a csomagba, a Prism III kinézetekkel pedig azoknak akartak kedveskedni, akik külön nem vásárolnak skint, de már szerettek volna egy letisztult kiegészítőt. A fegyver skinek mellett pedig számos spray, kártya és fegyverdísz szerezhető meg.

A Prime skinek új generációja

A Prime skinek a VALORANT egyik első kiegészítői voltak a játék megjelenésekor, melyek a luxus, a csillogás és a stílus képviselői. A Prime 2.0 csomag ugyanezt hivatott továbbvinni, ám ezúttal más fegyvereken és felfrissített modellel. A népszerű AR, a Phantom mellett helyet kapott benne a Frenzy pisztoly, illetve egy karambit formát idéző kés is, mely biztos, hogy sokak tetszését elnyeri majd.

Az új tartalmak március 3-án jelennek meg!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Gaming - Minden Kiberül: kattanj rá Te is!

A kiberbűnözők világszerte évente nagyjából 8000 ezer milliárd USD kárt képesek okozni a vállalatok és a felhasználók életében. Ez a szám évről-évre növekszik.