Egy kooperáció miatt 4 R6S operátor játszható lesz egy Tower Defense játékban

Hamarosan két védő és két támadó válik játszhatóvá a kínai mobilokra szánt játékban.

Egy újabb kollaboráció keretein belül a Rainbow Six: Siege operátorai új missziót kell, hogy teljesítsenek. A Ubisoft ugyanis összeállt a Hypergryph csapatával, ezért 4 R6S karakter március 9-étől bekerül a Arknightsba. Ha eddig nem hallottál az Arknights-ról, akkor az nem a te hibád, hiszen nem az egyik legismertebb cím a piacon az egyszer biztos. Viszont ez nem az első alkalom egyébként, hogy a Ubisoft együttműködik ezzel a kínai fejlesztőcsapattal, és mivel az előző partnerség mindkét fél számára előnyös volt, ezért most belevágtak egy újabb ötlet megvalósításába.

Mi az Arknights?

A Hypergryph által kifejlesztett 2D-s tower-defense egy mobil játék, melyben hősökkel kell megvédenie a játékosnak a saját területét. Ehhez nem kell mást tennie, mint összerakni egy melee (közelharci) és ranged (távolsági) operátorokból álló egységet, és elhelyezni őket stratégiailag a lehető legjobb helyen. Az Arknightsban minden egyes karakter rendelkezik valamilyen különleges képességgel, amely egyedivé teszi őket egy csapat számára. A játéknak emellett különböző nehézségi szintjei vannak, így nem mindegy, hogy kikből válogat az ember.

Mit kínál az együttműködés?

Amint az alábbi előzetesből kiderült, négy Rainbow Six Siege operátor kerül be a Arknightsba. Ők nem mások lesznek, mint Ash, Tachanka, Frost és Blitz. Természetesen a játéknak megfelelően egyedi skinekkel is ellátják őket. A crossover hivatalosan március 9-én startol el.

Az viszont egyelőre nem tiszta, hogy a crossovernek visszafele lesz-e hatása a Rainbow Six: Siegere, tehát nem lehet tudni, hogy a kínaiak által fejlesztett alkotásban fellelhető skinek esetleg átkerülnek-e a Ubisoft játékába avagy sem.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Gaming - Minden Kiberül: kattanj rá Te is!

A kiberbűnözők világszerte évente nagyjából 8000 ezer milliárd USD kárt képesek okozni a vállalatok és a felhasználók életében. Ez a szám évről-évre növekszik.