Valnar & Paresz: Hatodik játékosként a Paresz Army erősít majd minket

Valnar & Paresz: Hatodik játékosként a Paresz Army erősít majd minket

A Team Plague már alig várja, hogy triplázást ünnepeljenek League of Legendsben a K&H MN3B-en.

Novák "Valnar" Bence és Paksai "Paresz" Bálint a Team Plague csapatát erősíti a 2021-es K&H Magyar Nemzeti Bajnokság League of Legends versenyén. A menedzsert és a dzsungeles játékost alaposan kifaggattuk Magyarország legnagyobb ligarendszerű LoL bajnokságáról.

Összejöhet-e a triplázás, vagy láttok olyan ellenfelet, aki megszorongathatja a Team Plague csapatát a K&H MN3B-en?

Valnar: "Nem félünk senkitől! Nem tudjuk milyen lineupok lesznek (egy-kettőt láttunk már), de a cél hogy a dobogó legfelső fokára megint a Plague érjen fel. Örülünk, hogy ismét tapasztalt játékosokkal vághatunk neki a megmérettetésnek, így az előbb említett cél elérhető közelségben van."

Ki maradt a tavalyi bajnok csapatból, kikből áll össze az új Team Plague?

Valnar: "Több variáció is volt, hogy ki adja a csapat gerincét és hogyan rakjuk össze a szupercsapatot, Sk1nzor-geller vonalon is gondolkodtunk. Végül a román tankisten és az ajkai fenegyerek duóját szeretnénk nehézfegyverzetként használni az új lineupban. A középső ösvényen egy nemzetközi tapasztalattal felvértezett játékossal találkozhatnak majd a rajongóink és az ellenfeleink. Ez a csodagyerek nem más, mint Meight. Az alsó ösvényen pedig egy olyan páros fogja dönteni a tornyokat, akik még nem játszottak együtt, de mindketten nemzetközi vizeken edződtek. Kisze és Vio párosa szerintünk igazán izgalmas párharcokat fog megnyerni nekünk a szezon folyamán.  Hatodik játékosként pedig a Paresz Army fog minket erősíteni, számítunk rájuk a közvetítések alatt is."

Sokat játszol Coatpustmainnel Duo Queue meccseket EUW szerveren. Mennyire jó az összhang közted és "Románia Tankja" között?

Paresz: "Nagyon jó köztünk az összhang, ami nagyrészt annak köszönhető, hogy viszonylag régóta játszunk együtt, és az ő stabil játéka, illetve az én agresszív játékstílusom eléggé passzol. Emellett nagy szerepe van annak is, amit a streamjeimet nyomon követő emberek tudhatnak, hogy rendkívül jól kijövünk, és szinte már barátság alakult ki köztünk, és hihetetlen nagy trollkodás megy ha együtt játszunk."

Mennyire jó most a dzsungeles meta, "papucsos" Udyron kívül kiben látod még azt, hogy meghatározhatja a következő hetek összecsapásait?

Paresz: "A "papucsos" hihetetlenül erős hős jelenleg, nem véletlenül van 70%-os ban rátája. Sajnos a kedvenc hősömnek, Lee Sinnek nem tettek jót az S11-gyel érkezett változások, elég gyenge választás lett, így más hősök lettek meghatározóak számomra, mint például a Khazix, Karthus és Hecarim."

Magyarországon mindent megnyertetek, de a külföldi csapatokkal szemben egyelőre nem jönnek a sikerek. Idén mire számíthatnak a szurkolók a Team Plague-től a nemzetközi mezőnyben?

Valnar: "Sajnos eddig sosem sikerült a legjobb lineuppal kiállni a nemzetközi tornákon, amikor pedig megvolt az esélyünk, akkor egy Morde OTP Bo1-ben megpecsételte a sorsunkat. Viszont új év, új lehetőségek! Reméljük azzal, hogy sportegyesületként folytatjuk a munkát, könnyebb lesz a dolgunk szponzorációs kapcsolatok kialakításában is, illetve a játékosoknak is stabil hátteret tudunk biztosítani. A cél, hogy ne csak a magyar csapatoknál legyünk jobbak konstansan, hanem a nemzetközi térképre is felhelyezzük magunkat végre."

Ha további részleteket szeretnétek megtudni a K&H MN3B-ről, akkor irány a bajnokság hivatalos Facebook oldala!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!