Megvan az első 12K MMR-rel rendelkező játékos Dota 2-ben

Megvan az első 12K MMR-rel rendelkező játékos Dota 2-ben

Alighanem ez az eredmény is hozzájárult, hogy leigazolta az egyik legjobb délkelet-ázsiai csapat.

A thaiföldi csodagyerek, 23savage ma újabb rekordot hozott össze, miután elsőként sikerült elérnie a 12 ezres MMR szintet. A Dota 2 Pro Tracker szerint a 18 éves fiatalember úgy érte el a 12.000 MMR-t, hogy az elmúlt nyolc napban 40-25-re ment. A carry játékos rendkívül sikeresnek bizonyult az egyik legjobb hősével, Morphlinggal, de nagyszerű győzelmi rátát jegyez Trollal és Arc Wardennel is.

Korábban egyébként 23savage volt a második játékos, aki átlépte a 11 ezres MMR határt az Evil Geniuses sztárja, a fülöp-szigeteki mides Abed mögött. Annak ellenére, hogy elképesztő módon játszik, és egy ilyen eredményt is fel tud mutatni, az elmúlt két hónapban nem volt tagja egyetlen együttesnek sem, miután január harmadikán távozott a ViCi Gamingtől. Tavaly nyáron a délkelet-ázsiai topcsapat, a Fnaticnál eltöltött 10 hónapját egy meglepő szétválás követette, majd a thaiföldi játékos egyetlen meccset sem tudott lejátszani a Vici Gamingben, mielőtt a kínai szervezet januárban engedte volna.

Most, hogy a legtöbb régióban véget értek a Dota Pro Circuit 2021 első szezonjának regionális küzdelmei, úgy tűnt már csak a következő szezonban lesz esélye bizonyítani. Egy hirtelen megtörtént távozást követően, JaCkky helyére kerül a T1-ben, akit annak ellenére elküldtek, hogy a csapat ott lehet az első Dota Pro Circuit Majorön. A T1 5–2-es mérleggel végzett a délkelet-ázsiai régióban, amivel csak a harmadik helyet csípték meg, így csak a wildcard tornán bizonyíthatnak.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!