Bemutattak néhány új Dota 2 anime karaktert, akik között ott lehet a játék új hőse is

Bemutattak néhány új Dota 2 anime karaktert, akik között ott lehet a játék új hőse is

Elég nagy figyelmet kap a Dota 2 anime sorozata, a Dragon Blood, és mivel közel a megjelenése, egyre többen érzik úgy, hogy a Valve is kitervelt valamit a játékhoz a premier kapcsán.

Nincs könnyű helyzetben a Valve, hiszen tavaly a rekordot jelentő Battle Pass kampány után - 40.018.195 dollár jött össze - nem tudták megtartani a pandémia miatt a The International 10. versenyét. Sok a kérdőjel tehát, hogy mi lesz az összeg sorsa, és vajon idén megrendezik-e a világbajnokságot? Egy dolog azonban kirajzolódni látszik, hiszen nagy esélyük van egy kiváló esztendőt felépíteniük, ha még jobban meglovagolják például az új Dota világában játszódó anime érkezését. Ennek a sorozatnak a premierje március 25-én esedékes, melyre egyébként a rajongók is készülnek, egy sikeres kickstarter kampány révén ugyanis elkészítik az első epizódik az eddigi legrészletesebb tutorial módot, ezáltal készülnek fel az új játékosokra.

Emellett nem lenne rossz, ha végre a közösség megkapná a Spectre arcanat, valamint a másik beígért új hős felbukkanása is idejeszerű lenne. A Szingapúr Major miatt - március 27. és április 4. között tartják - balance módosításokra, ezzel együtt új karakterre aligha lehet számítani, de az anime előtt és közben azért nagy baklövés lenne kihagyni ezt a ziccert az új tartalmakat illetően.

Mindenesetre a sorozat tartogat néhány meglepetést, és erre SirActionSlacks is rávilágított egy videójában, melyben igyekezett egy kicsit bemutatni a sorozat főszereplőit - bár erős a gyanú, hogy rajtuk kívül is lesznek benne még bőven jó, illetve rossz arcok is. A videóból pedig leszűrhető, hogy jobban megismerhetjük a Mirana által oly nagyratartott Holdistennőt, Selemene-t, de van még három név, akire érdemes odafigyelni, mert akár a játékban is megjelenhetnek a közeljövőben.

A Dragon's Blood szériában rengeteg új karakter lesz, és mindegyiknek megvan a saját élete és háttértörténete. Itt van például Marcie, aki szinte semmit sem mond, mégis nagyon erős vagy Bram, Davion nagydumás és zsivány fegyverhordozója. Ezen kívül megjelennek új istenek is, mint például a régi Holdistennő, akit az elfek még mindig imádnak, valamint egy „elfelejtett erővel megáldott elf”, aki egy olyan jóslatot igyekszik beteljesíteni, ami által segít ennek az istennőnek visszatérni. Aztán van egy másik badass lovag is, Kaiden az egyetlen olyan ember, aki a sárkányok mindegyik fajtájából már legalább egyet megölt, de élve megúszta az eldwurm elleni küzdelmet is. Slacks szerint pedig még lesznek bőven új arcok, de többet ő sem árulhatott el egyelőre.

Szerinted a sorozatban felbukkan az új Dota 2 karakter is?

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!