A VALORANT fejlesztői nyitottak a további Infantry skinek készítésére

A háborús korokat idéző Infantry csomag igen népszerű lett a játékosok körében, akik arra kérték a Riotot, hogy további klasszikus fegyvereket is elevenítsenek fel így a játékban.

Pár napja a VALORANT egy nagyon különleges skin csomagot kapott. Az Infantry minden létező módon eltér az eddig látott daraboktól. A skinek többségéhez képest kedvező árcédulával látták el, a teljes pakk 2930 VP-be kerül, és egyáltalán nem az a csillogós, széteffektelt kiegészítő, pont ellenkezőleg, az emberiség történelmének legsötétebb időszakait eleveníti fel, a világháborúkat.

Az Infantry fegyverek tökéletes CoD hangulatot csempésznek a VALORANTba, ez pedig nagyon bejött a játékosoknak, már a megjelenés napján rengeteg olyan visszajelzést kapott a Riot, hogy jöhet a 2.0 belőle. Egy felhasználó azt kérte a fejlesztőktől, hogy ezen a vonalon készítsenek egy AK-47-est is, ami bár nem világháborús fegyver, illeszkedne ehhez az irányhoz. Kérésére válaszolt a Premium Content Art vezető, Sean Marino, aki elmondta, hogy nem gondolkodtak rajta, hogy az Infantryvel más korokat is bevonnak, viszont ez rengeteg lehetőség ad nekik, és vevők az ötletre.

Én személy szerint -ahogy jgldec is írta- szívesen látnék egy PPSh-41-et is, amit kifejezetten szerettem a Call of Duty: World at War epizódjában.

Te milyen ikonikus fegyvert látnál szívesen az Infantry skineken keresztül?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!