Megvannak a K&H MN3B-HO zárt selejtezőjének első résztvevő csapatai

Megvannak a K&H MN3B-HO zárt selejtezőjének első résztvevő csapatai

Szombaton és vasárnap az ország legelszántabb Rocket League játékosai bőgették a motorjaikat, és préselték csont szárazra a boost tartályaikat, hogy elcsípjenek egy helyet az eddigi legnagyobb díjazású magyar Rocket League verseny zárt kvalifikációján.

Kezdetét vette a magyar Rocket League liga, a Hungarian Open harmadik szezonjának felvezetése, ezúttal viszont a K&H Magyar Nemzeti E-sport Bajnokság égisze alatt valósul meg a legjobb hazai RL csapatok összecsapása.

A K&H MN3B-HO: Season 3 összesen 4 nyílt selejtezővel, és 1 zárt selejtezővel veszi kezdetét, melyeknek a végén több csapat is kap egy-egy spotot a ligában. Mivel a Hungarian Open már több szezont tudhat maga mögött, így a selejtezőről bejutó csapatok többek között olyan összeszokott felállásokkal találkozhatnak majd a csoportkörök során, mint a Budapest Five és az MTK Budapest.

Az elmúlt hétvégén az első két nyílt selejtező lezajlott, így a zárt selejtezőbe jutó 16 csapatból 8-nak a kiléte már ismert! 

Az első selejtező bejutói

A második selejtező bejutói

Az első napon a Team Plague egy fordulatos, adok-kapok meccset vívott a The Boys csapatával, a Bo3-as összecsapáson végül egyetlen gólos előnnyel sikerült behúznia a spotot a Team Plague-nek a győztes ágon. Mindeközben a Thinking a Dark Sayrennel állt ki, az eredmény 2-0 lett, és mindkét meccsen mindössze 1-1 gól született, amelyek a Thinking továbbjutását jelentették.

Így a Dark Sayren és a The Boys lekerültek a veszteságra, előbbi csapatot a Civis Clutchers, utóbbit a LvLUP Esport fogadta. A győzelem a vesztes-ágon sem jött össze a The Boys-nak, a LvLUP Esport mehetett tovább a zárt selejtezőbe, míg a Dark Sayren kihasználta a második esélyt, és 2-0-val bebiztosította magának a zárt selejtező egy helyét.

A második napon az Alcohol Damaged Penguin Squad maximális józansággal küzdötte be magát a zárt selejtezőbe, a győzteságon az insanity bár próbálta, nem tudta útjukat állni. Egy mérkőzéssel odébb a Civis Clutchers ismét eljutott a döntőig, a Scoopididup viszont előbb tudta begyűjteni a 2 győzelmet.

A veszteságon így az insanity nézett szembe a 9 Triple 9 Nine 9 felállásával, és bár a győzteságon nem sikerült, az alsóágról meg lett az őrület játékosainak a zárt kvali. Végül pedig ami nem sikerült az első napon, és a második nap felsőágán sem, az összejött a Civis Clutchersnek az újabb nekifutás alkalmával, magabiztos játékkal húzták be a zárt selejtező helyét a The Boys elől!

A K&H MN3B-HO selejtezői ezzel viszont még nem értek véget, a 3. és 4. forduló a következő hétvégén kezdetét, melyekre a nevezés még nyitott!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!