A frissítés és a Ubisoft akciója óriási rekordot jelentett az R6S számára

A frissítés és a Ubisoft akciója óriási rekordot jelentett az R6S számára

A Crimson Heist révén a Rainbow Six Siege-ben csak most kezdődött el hivatalosan a hatodik év, és a Ubisoft erre irányuló akciója hatalmasat szólt.

Mint kiderült ugyanis rengetegen döntöttek úgy az elmúlt héten, hogy belevetik magukat a szivárvány kommandósok küzdelmeibe, és ezzel minden idők legnagyobb rekordját hozták össze a közösség tagjai. A hétvégén ugyanis valamivel több, mint 200 ezer felhasználó pörgette a játékot egyidejűleg, pontosabban 201.053 személy akciózott Steamen. De ehhez nem csak az új tartalom kellett, hanem az is, hogy egy hétre - mely ajánlat március 25-ig tart - ingyenessé tették a játékot. Mi több, április 8-ig 60% -os áron vásárolható meg, ami szintén elég vonzó ajánlatnak tűnik bárki számára.

Természetesen az újdonságok bevezetésével néhány furcsaság is felutütte a fejét. Ezek között pedig egy kis vita is kibontakozott a közösségen belül, miszerint valamelyest a fegyverek visszarúgása is valóban megváltozott-e vagy sem. A Ubisoft pedig megerősítette, hogy valóban így történt, mert volt egy kis gubanc, de azóta ezt egy mini frissítéssel már sikerült orvosolniuk. Ezen felül a fejlesztők továbbra is dolgoznak azon, hogy javuljon a szerverek stabilitása. A fejlesztések úgy tűnik segítetenek csökkenteni a csatlakozási hibákat, és jelentősen kiegyensúlyozottabb lett a képkockasebesség is, tehát jóval kevesebb esetben történhet frame drop.

Egyébként, ha esetleg az új karakter és a Crimson Heist sztorijáról lemaradtál volna, azt most pótolhatod a rövid videóval:

Azért nem árt, ha a játékosok figyelik a Rainbow Six Siege szerverek állapotát az esetleges kapcsolódási problémákkal kapcsolatban, melynek a hivatalos weboldát ITT lehet megtalálni.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!